Al Schilderwerken Krommenie

Al Schilderwerken Krommenie beoordelingen (206)

• Review door Jeroen, Haarlem
    Beoordeeld op 4 mrt 2021

Behangen: 6 m2; Behang aanbrengen

Super ervaring! Snel, netjes en goede prijs/kwaliteit. Werk op dezelfde dag als eerste contact al afgerond. Aanrader!
  • Review door Theresa, Zuidschermer
    Beoordeeld op 1 mrt 2021

Behangen: 5 m2; Behang aanbrengen

Zeer tevreden. Moeilijke klus met ondersteboven plakken van zwaar fluweelbehang. Het zit er superstrak op. Erg blij mee.
  • Review door Remco, Assendelft
    Beoordeeld op 1 mrt 2021

Behangen: 28 m2; Behang aanbrengen

Zeer prettige ervaring, vriendelijk en snel contact. Opdracht keurig, snel en goed geprijsd uitgevoerd. Een absolute aanrader! Dankjewel John!
  • Review door Anita, Oosthuizen
    Beoordeeld op 19 feb 2021

Behangen: 10 m2; Behang aanbrengen

Top vakman, want we hadden toch wel een ingewikkeld behangklusje. Werkt snel en netjes! We zijn erg blij met het resultaat.
  • Review door Ingrid, Kudelstaart
    Beoordeeld op 16 feb 2021

Behangen: 7 m2; Behang aanbrengen

Nadat ik mijn opdracht geplaatst had, was er snel contact en heeft hii mij telefonisch al echt geholpen door in het voorwerk te adviseren. Op korte termijn kon hij de klus inplannen en mijn muur voorzien van fotobehang dat uit één geheel bestond. Iets te snel het behang afgesneden rondom het stopcontact waardoor dat niet helemaal netjes was (gelukkig staat mijn bank er voor en was het voor mij niet nodig om dit te herstellen). Een betrouwbare man die ik zeker weer zou vragen voor zo’n klus!
    Beoordeeld op 8 feb 2021

Behangen: Behang aanbrengen

• Review door Sofia, Zaandijk
    Beoordeeld op 10 jan 2021

Renovlies behang: 6 m2; 1 kamer

• Review door anne-claire, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 nov 2020

Behangen: 8 m2; Behang aanbrengen

Super prettige vakman. Kon snel tijd voor ons vrij maken, vriendelijk in de omgang en prettig om in huis te hebben, en natuurlijk mooi werk afgeleverd!
    Beoordeeld op 2 nov 2020

Behangen: 17 m2; Behang aanbrengen

Na verschillende afspraken met anderen sprong hij eruit door echt door te vragen en niet zo maar wat te roepen. Een echte vakman! Werkt heel snel en secuur. Geeft ook waardevolle tips en advies mbt de muur en behang. Houd zich aan afspraken. Duidelijke communicatie. Superblij met mijn oude slaapkamermuur die zo goed is als nieuw door zijn vakmanschap. Het was geen makkelijk behang maar hij heeft er echt iets moois van gemaakt. Ik zou zeggen Amsterdam en omgeving ga voor deze man!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 19 aug 2020