Akker uw groenwerker

Akker uw groenwerker beoordelingen (74)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 27 jan 2022
    Tuin aanleggen: 20 m²; Bestaande tuin onderhouden
    Het was een heel goede ervaring. Een groenstrook moest rigoureus gesnoeid worden. Mijnheer werkt heel hard en alle afspraken werden volgens afspraak nagekomen. Als wij ooit weer een tuinklus hebben weten wie we benaderen!
  • Review door Marcel, Zoetermeer
    Beoordeeld op 23 jan 2022
    Bestrating: 48 m²; Tuin of Patio; Beton
    Stipt op tijd, verzet bergen in korte tijd, geen discussie, doet precies wat gevraagd wordt, kortom een voorbeeldige alleskunner
  • Review door Jouk, Schoonhoven
    Beoordeeld op 8 dec 2021
    Tuinonderhoud: Heg snoeien, Planten bijwerken
    Akker heeft echt prima werk geleverd. Denkt goed mee, werkt netjes en gestructureerd, kan hem zeker aanbevelen!
  • Review door Wilfred, Waddinxveen
    Beoordeeld op 1 aug 2021
    Bestrating: 15 m2; Looppad of stoep; Tegels
    Akker heeft mijn voortuin weer netjes gemaakt. Verzakte tegels zijn weer netjes vlak en de banden ook. Nogmaals bedankt. Ook een goudeerlijke meneer!
  • Review door Edwin, Boskoop
    Beoordeeld op 7 nov 2020
    Bestrating: 27 m2; Tuin of Patio; Klinkers, Tegels
    De heer Akker heeft onze achtertuin bestraat en ik kan niet anders zeggen: tot onze volle tevredenheid. Vooraf hadden wij een prijs afgesproken, maar dat betekende niet dat de klus (te) snel geklaard werd. De heer Akker nam rustig de tijd om mooi werk af te leveren en niet onbelangrijk: dacht met ons mee (o.a. over de indeling). Hij kwam met een paar aanbevelingen die wij een op een overgenomen hebben. Feitelijk waren er geen minpuntjes, ook niet met betrekking tot de communicatie die via zijn partner vlekkeloos verliep. De prijs-kwaliteitverhouding was ons inziens prima, maar moeilijk te beoordelen omdat we er geen concurrerende offertes naast hebben gelegd. Dat was ook niet nodig, wij konden heel goed leven met de offerte die de heer Akker uitbracht. Wat goed is, is nu eenmaal goed. Om een lang verhaal kort te maken: wij kunnen Akker uw groenwerker van harte aanbevelen, zeker voor bestratingswerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 7 sep 2020
    Bestrating: 19 m2; Looppad of stoep; Tegels
    Het uitgevoerde straatwerk is keurig gedaan, dat is duidelijk zijn vak. Ietwat aan de dure kant.