AirFlow Ventilatie

AirFlow Ventilatie beoordelingen (32)

• Review door Franklin van Wingerden, Nieuwveen
    Beoordeeld op 14 mrt 2026
    Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud: Systeem werkt niet
    Top service, ze denken goed mee met je en tevreden over het eindproduct. Aanrader als je goede service en vakwerk zoekt.
  • Review door Sam, Leersum
    Beoordeeld op 8 mrt 2026
    Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud: Bedieningsschakelaar geef...
    De specialist van AirFlow Ventilatie kwam keurig op tijd en was zelfs eerder aanwezig nadat hij dit netjes met mij had afgestemd. Hij werkte zorgvuldig, dacht echt met ons mee en deed er alles aan om onnodige kosten te voorkomen. Dankzij zijn vakmanschap draait onze ventilator weer perfect. Daarnaast was het een vriendelijke jonge man die ons zelfs handige tips gaf om zelf eenvoudig onderhoud uit te voeren. Een uitstekende service en absoluut een aanrader.
  • Review door Arjan van Leent, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 2 mrt 2026
    Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud: Regulier onderhoud
    Beetje duur voor de uitgevoerde werkzaamheden. Had zelf geen stofzuiger bij zich, hoe maakt je het dan schoon. Verder waren ze zeer vriendelijk en de werkzaamheden zijn wel correct uitgevoerd. Tip voor andere. Koop zelf een borstel op Amazon voor z'n 40 euro en je bespaard direct 140 euro

Beste Arjan, Dank voor uw review en het delen van uw ervaring. Jammer om te lezen dat u de prijs als aan de hoge kant heeft ervaren. We hebben van te voren met u besproken over de prijs en u had daar akkoord op gegeven. Wij hanteren vaste tarieven die niet alleen het uitvoeren van de werkzaamheden dekken, maar ook vakkennis, voorrijkosten, garantie en verantwoordelijkheid voor een correcte en veilige werking van het ventilatiesysteem. Fijn om te lezen dat u onze vriendelijkheid en de correcte uitvoering waardeert. Mocht u verdere toelichting wensen, dan nemen wij graag contact met u op. Met vriendelijke groet AirFlow Ventilatie

Reactie aangepast 2 mrt 2026
  • Review door Hans Dahles, Duiven
    Beoordeeld op 27 feb 2026
    Ventilatiesysteem installeren of vervangen: Vervangen
    Vandaag is een nieuwe installatie geplaatst door Air Flow. Er is uitstekend werk geleverd. En door een goede monteur. Tevens hebben ze bij ons in de straat bij een aantal buren de ventilatie kanalen schoongemaakt. Ook van hen alleen maar complimenten! Puik werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 14 feb 2026
    Ventilatiesysteem installeren of vervangen: Vervangen
    Toppers, dat is het enige woord dat past. Ze hadden nog geen reviews dus ik dacht: zijn ze goed? Nou , dat zijn ze! Zo vakkundig, hard doorwerken, eerlijk, service gericht. Als je een ventilatie box wilt (of laten vervangen) vraag dan deze mensen.