Additional Loodgieters Service

Additional Loodgieters Service beoordelingen (146)

• Review door Genevieve, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 dec 2018
    Nieuwe kraan
    Chris came to fix a tap for my washing machine. I was very impressed with his polite manner and quick, efficient service. I will be using him again in future.
    Beoordeeld op 28 nov 2018
    radiator vervangen
    Chris is geweldig. Hij heeft de afgesproken klussen uitstekend uitgevoerd. En niet alleen dat. Er waren door twee andere loodgieters een aantal klussen niet al te goed afgeleverd. Chris wou ons daar niet mee laten zitten en heeft dan ook maar meteen de nodige correcties uitgevoerd. Hij heeft met ons zeer tevreden klanten erbij.
    Beoordeeld op 24 okt 2018
    Close-in boiler plaatsen in keuken, en nog 2 kleine(re) klusjes
    Chris is een hele aardige en betrouwbare persoon. Hij heeft eerst een inventarisatie gedaan, en aangegeven wat er moet gebeuren en de kosten hiervan. Na afstemming van wat er moet gebeuren, heeft hij dit heel netjes gedaan en alles ook aan het eind schoongemaakt. Ik ben heel tevreden met de service, en zal hem zeker aanraden!
    Beoordeeld op 22 okt 2018
    valpijp en hoekstopkraantje wc monteren
    We zijn heel snel en goed geholpen door Chris. Als extra heeft hij de gootsteen ontstopt voor 50 euro.
  • Review door Roy, Almere
    Beoordeeld op 17 okt 2018
    Radiator vervangen
    Chris is een spontane, vriendelijke vakman die bij ons goed werk heeft geleverd. De klus is uitgevoerd zoals gevraagd. Toen bleek dat een aansluiting nog niet 100% waterdicht was, stond Chris snel paraat om dit te herstellen.
  • Review door lou, Almere
    Beoordeeld op 9 okt 2018
    Thermostaat kraan vervangen
    Zeer tevreden over Chris. Is dezelfde dag nog gekomen om te kijken. Nadat ik hem belde ivm de klus. Direct na het weekend is hij terug gekomen met n nieuwe thermostaatkraan. Maar helaas paste deze niet. Chris heeft moeite gedaan om de juiste kraan te verkrijgen. Toch moest er n nieuw tussenstuk tussen met ventiel. En daar n nieuwe kraan op. De volgende dag heeft hij dat nog geregeld. Werkzaamheden uitgevoerd. En de verwarming doet het weer prima. Chris bedankt. Tot de volgende klus.
  • Review door Roos, Almere
    Beoordeeld op 7 okt 2018
    Lekkage gootsteenkastje/quooker/kraan en lekkage toilet
    Hele goede ervaring. Snelle reactie en afspraak. Tijd moest wat verschoven worden, maar daar belde Chris keurig over. Na inventarisatie probleem een prijsafspraak gemaakt. Bij het uitvoeren van de klus bleek de situatie echter toch wat anders waardoor wij uiteindelijk maar de helft van de prijs hoefde te betalen. Kortom: goed werk, eerlijk en betrouwbaar.