Snelle reactie op mijn vraag en in goed overleg de klus uitgevoerd. Professioneel advies en goed geluisterd naar mijn vragen en opmerkingen. Kon snel een afspraak maken voor het werk. Chris werkt rustig én snel, geconcentreerd en erg netjes. Alles was weer schoon en goed opgeruimd. Oh, ja, de aanneemsom was echt concurrerend te noemen! Volgende keer heel zeker weer mijn keus!
Chris is een fijne loodgieter. Hij heeft ons goed geholpen bij de nazorg van de verhuizing, door radiatoren te installeren, lekkage te verhelpen en kranen te vervangen. Zijn flexibiliteit waarderen we zeer.
Woensdag opdracht geplaatst, donderdag ochtend contact gehad, donderdag eind van de ochtend langs geweest. Fijn in de omgang, duidelijk over de prijs en vakmanschap geleverd. Zeker een aanrader.
Snel, flexibel en conform afspraak. Het op een later moment (ver)zetten van de opdracht was geen probleem. Misverstand over prijs werd correct opgelost.
Chris is snel en vakkundig. Levert goed werk af en je kan ook nog eens met hem lachen! Mocht ik weer loodgieterswerk hebben, dan zal ik hem zeker weer bellen!
Chris was echt een topper. 'S ochtends contact met hem gehad, om 12:30 uur stond hij voor de deur en om 14:30 uur was alles in kannen en kruiken. De klus is netjes afgewerkt en alles werkt naar behoren. Tevens voor een zeer redelijke prijs.
Prima vakman! Hoge mate van servicegerichtheid. Kwam kosteloos voor de tweede keer langs om een onderdeel dat tijdens het onderhoud ook vervangen moest worden, maar niet voorradig was, langs brengen en installeren.