Aannemersbedrijf Westbouw.nl

Aannemersbedrijf Westbouw.nl beoordelingen (14)

• Review door s van der linden, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 2 jun 2013
    fakro nr 10 plaatsen
    's ochtends afgesproken 's middags geplaatst netjes afgewerkt en rommel opgeruimd puin afgevoerd professioneel de klus geklaard.
  • Review door Albert, Den Haag
    Beoordeeld op 29 mei 2013
    4x binnendeur leveren, monteren & afhangen
    Rene reageerde als 1e met een goede prijs. Communicatie verliep top, rommel netjes opgeruimd etc. Uitvoering werk was goed. Wel wat kleine puntjes op de i die net iets beter zouden kunnen. Is echter afgestemd met Rene, en achteraf ook opgelost. Ik heb de deuren inmiddels strak afgelakt en ben een blij mens ;-)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 21 nov 2012
    Bouw van 2 geschakelde bergingen
    Westbouw heeft voor ons en onze buren een berging gebouwd. René heeft duidelijk veel verstand van zaken, is flexibel, denk mee en kan een hele scherpe offerte neerleggen.
  • Review door Marko, Hoek van Holland
    Beoordeeld op 19 nov 2012
    stenen garage bouwen tegen nieuwbouwwoning
    Johan en rene van Westbouw hebben ons zeer prettig en vakkundig geholpen door een mooie stenen garage naast onze 2 onder 1 kapwoning te realiseren. Echte vakmensen en goed benaderbaar. De buurman was zo onder de indruk dat ze daar nu ook bezig zijn en Westbouw heeft ons tegen een goeie prijs ook nog geholpen met aanleg electra en radiator plaatsen op zolder. Kortom, wij bevelen Westbouw van harte aan..!
  • Review door HJ, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 okt 2012
    Verbouwen kantoor gedeelte
    De heren van Westbouw konden relatief snel langskomen voor een offerte op maat, deze offerte was duidelijk en liet zien dat men ervaring heeft met het werken in panden waar mensen aan het werk zijn terwijl er verbouwd wordt. De prijs was ook iets onder het gemiddelde en dus hebben we besloten de opdracht bij hen neer te leggen. De verbouwing zelf is snel gegaan en zelfs aan de kleine dingen werd gedacht (lampen even goed hangen, oude beschadigingen bijwerken etc.). Sneller dan verwacht waren ze klaar en hebben ze alles netjes schoon opgeleverd! Top werk voor een mooie prijs!
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    (Bewerkt op 1 feb 2011)

Jammer dat er geen motivatie van de onvoldoende wordt gegeven. Mijn inziens wordt bedoeld, als er meer moet worden uitgevoerd dan in eerste instantie is gevraagd = basis offerte/opdracht, dan vallen deze werkzaamheden onder meerwerk met tijdens de realisatie gegeven prijzen.

Reactie geplaatst 1 feb 2011
  • Review door Toine, Voorschoten
    Beoordeeld op 31 dec 2010
    Dakkapel plaatsen achterzijde hoekwoning
    Afgelopen week hebben wij de dakkapel laten plaatsen door WESTBOUW. Door Rene zijn actieve benadering en meedenken hadden wij vanaf het begin al een goed gevoel bij het uitvoeren van deze klus door Westbouw. Uiteindelijk zijn we dan ook meer dan tevreden met het eindresultaat. Rene is een zeer betrouwbaar persoon en komt zijn afspraken na! Offertes zijn compleet en zeer snel aangeleverd. De prijs was buitengewoon scherp, zeker tov het werk wat is afgeleverd en de andere aanbieders. aangezien dit zelf onze eerste klus via werkspot is, waren we toch een beetje achterdochtig over het afgeleverde werk tegen die scherpe prijzen, maar het heeft onze verwachtingen overtroffen. Vanwege ze sneeuwval moesten we de klus alleen even uitstellen, maar wanneer er al een kleine mogelijkheid was om de klus uit te voeren, is dit ook direct gedaan. Wij raden Westbouw iedereen aan!! Als je zelf ook klusser/ handig bent en je vind het lastig om dit soort werk toch uit te besteden! Dan zul je blij zijn als je dit toch door Rene laat uitvoeren. Ik geef overal op de waardering een 10 voor omdat het gewoon perfect geregeld is!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 13 aug 2010
    Plaatsen van 2 Fakro dakramen van 78x98 cm
    Westbouw heeft bij ons twee Fakro dakramen geplaatst. Zij hebben dit zeer snel (in een ochtend zaten ze er in) en netjes gedaan. Ook de aftimmering ziet er prima uit. Vriendelijk en beleefd personeel, deze mensen durf je in je huis aan de slag te laten gaan. Verder viel Westbouw op door de offerte. Niet alleen een totaalprijs, maar netjes gespecificeerd wat ze zouden uitvoeren en wat dat zou kosten. Wij zijn heel tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 16 jun 2010
    vervangen van 2 keukenramen voor 1 groot raam
    Dit karwei is zeer vakkundig uitgevoerd door Aannemersberdrijf Westbouw. Uitvoerige offerte met een aantrekkelijke prijs Het geleverde werk ziet er perfect uit. Niets dan lof.