Aannemersbedrijf Nick Hobbs

Aannemersbedrijf Nick Hobbs beoordelingen (42)

• Review door Monica, Maarssen
    Beoordeeld op 22 jun 2016
    Koof met inbouwspots (340 cm x 63 cm x 20 cm)
    Nick en zijn collega hebben voor ons een koof getimmerd met inbouwspots. Ze hebben mooi werk verricht en denken op een prettige manier mee. Zo kwam Nick met het idee om de koof in dezelfde stijl te maken als de rest van onze keuken. En dat is ook mooi gelukt. Van tevoren kwam Nick hier een keer naartoe met zijn fotocamera om de situatie te bestuderen en onze wensen door te spreken. Prettige timmerman, en heel enthousiast over zijn werk!
  • Review door Ruben, Utrecht
    Beoordeeld op 18 feb 2016
    aftimmeren binnenkant dakkapel en plaatsen verwarmingselement
    Met spoed moest een dakkapel van een babykamer afgetimmerd worden. Nick heeft dit perfect uitgevoerd. Een echte vakman die aan de ene kant geen concessies doet aan kwaliteit, en aan de andere kant ook goed meedenkt om het geheel binnen budget te houden. Is daarnaast flexibel, betrouwbaar en zeer prettig in de omgang. Als ik nog een keer een klus in huis zou moeten uitbesteden, is Nick de eerste die ik bel.
  • Review door Winfried, Odijk
    Beoordeeld op 16 feb 2016
    Timmeren van een koven ivm slang afzuigkap
    Ik ben erg tevreden over Aannemersbedrijf Nick Hobbs. Na plaatsing van offerte nam hij snel en adequaat contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ook het persoonlijke contact was erg prettig, Nick is een vakman en vriendelijk in de omgang! Ik kan Nick van harte aanbevelen en als ik in de toekomst weer iets aan mijn huis moeten laten doen dan neem ik zeker contact met hem op!
  • Review door Ilse, Utrecht
    Beoordeeld op 26 jul 2015
    Trapkast maken
    Nick is een kerel die met hele goede ideeën aankomt en heel secuur zijn werk doet. Het is een vakman en alles klopt tot op de millimeter. Wij zijn voor 100% tevreden! Zie de foto voor het eindresultaat (we moeten alleen nog zelf schilderen).
    Beoordeeld op 2 jul 2015
    Bureau in erker
    Nick is een geweldige vakman die intussen meerdere klussen, waaronder buitenkasten, vlonders op het terras en restauratiewerkzaamheden, perfect heeft uitgevoerd! Wij gaan Nick zeker vaker vragen.
  • Review door Pieter, Amersfoort
    Beoordeeld op 1 apr 2015
    Aansluiting op standleiding.
    Via Nick in contact gekomen met een andere ZZPer (loodgieter) voor de klus. Het contact via Nick verliep goed, het contact met de loodgieter eveneens. De loodgieter heeft de klus bekeken, een offerte gemaakt en geheel volgens afspraak alles aangelegd. (naar volle tevredenheid). Mocht iemand een loodgieter nodig hebben voor een kleine klus is dit zeker iemand die ik kan aanraden. (Mijn volgende klus staat ook al uit bij Nick).
  • Review door David, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 jan 2015
    Trap plaatsen voor katten
    Zeer prettige en professionele vakman!
  • Review door Dries, Utrecht
    Beoordeeld op 13 nov 2014
    Vervangen houtwerk markiezen
    Nick is een erg betrouwbare vakman en een prettig persoon. Hij heeft me geholpen met het opbouwen van een gehuurde steiger, zodat ik onderhoudswerkzaamheden kon verrichten en is vervolgens zelf de houtrot in mijn deur gaan verwijderen, opvullen en weer opschuren. De deur klemde ook en dit heeft hij ook verholpen. Na de tijd laat hij alles weer netjes achter. Er zijn goede afspraken met hem te maken en hij reageert snel op berichten.
  • Review door Han, Utrecht
    Beoordeeld op 3 nov 2014
    Muurtje plaatsen incl. deur
    We hebben super goede ervaring met Nick! Nick is een hele kundige vakman. Hij is professioneel, denkt goed mee en heeft erg mooi werk afgeleverd. Hij werkt heel precies met mooi materiaal. Ook erg fijn dat Nick alles netjes achterlaat; hij ruimt zijn spullen en het restafval op. Tenslotte is Nick erg plezierig in de omgang! Kortom: een aanrader die wij zeker nog eens gaan vragen als we een timmerklus hebben!!