Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1028)

• Review door Henk, Dronten
    Beoordeeld op 7 jun 2012

Gevelreparatie

• Review door teus, Nieuwegein
    Beoordeeld op 4 jun 2012

gevel opnieuwe voegen en impregneren

• Review door Peter, Vleuten

Reparatie barbecue

De opdracht is snel en keurig uitgevoerd door de heer Kamphorst. Hij werkt netjes en het eindresultaat ziet er goed uit.
  • Review door Ingrid en Egon, Amersfoort

Tuinafscheiding

kon snel een afspraak maken keurig op tijd werkt netjes kortom super !!!!!!

Bedankt voor de referentie. Hier doe ik mijn werk voor.

Reactie geplaatst 4 jun 2012
  • Review door Johan, Arnhem
    Beoordeeld op 18 mei 2012

schoorsteen herstellen

Rob heeft bij ons de schoorsteen behandeld (nieuwe voegen en hydrofoberen). Aardige man die naast zijn het uitvoeren van zijn eigen werk ook meedenkt en aandachtspunten meegaf voor een andere klus (nalopen van het dak).

Bedankt voor de opdracht en de mooie referentie, Succes met de verbouwing.

Reactie geplaatst 18 mei 2012
  • Review door Peter, Zwolle
    Beoordeeld op 1 mei 2012

Gezocht: erkende metselaar (ZWOLLE)

De heer Kamphorst is snel gestart met de werkzaamheden. Hij kwam op mij professioneel en ervaren over. Hij was keurig op tijd en heeft alles netjes achtergelaten.
  • Review door Rene, De Meern
    Beoordeeld op 27 apr 2012

Vernieuwen voegwerk dorpel badkamer

Hele snelle reactie van de heer Kamphorst. De dorpel kon snel hersteld worden en is ook heel erg netjes gedaan. Meneer dacht mee en heeft gelijk ander kleine voegwerkzaamheden gedaan. Gaan we in de toekomst zeker opnieuw inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beekbergen
    Beoordeeld op 12 apr 2012

Herstel voegen balkon en tussenmuur

Het herstel van het balkon is prima uitgevoerd, ziet er weer top uit. Gelijk een 2e opdracht laten uitvoeren, het metselen van onze waterput en die staat nu te pronken in onze tuin. Plezierige vakman om mee te werken, is snel en vakkundig, absoluut een aanrader!
    (Bewerkt op 12 aug 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 9 apr 2012

voegen en repareren van betonlaag

Goede ervaring met meneer Kamphorst. Hij heeft keurig werk afgeleverd en daarnaast ook mee gedacht met andere klussen in huis. Ook heeft hij ons praktische tips gegeven.
  • Review door Erwin, Zwartebroek
    Beoordeeld op 1 apr 2012

Gevel impregneren

Snelle reactie en uitvoering van het werk. De klus was meer dan wij dachten, maar er werd goed met ons mee gedacht. Er is zeer goed werk verricht en ook daarna alles goed schoongemaakt en opgeruimd. Zeker een aanrader!!!