Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1027)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 8 aug 2025

Gevel of tegels voegen: 2 m²

Meneer Kamphorst communiceert duidelijk en houdt zich ook aan afspraken. Mij valt op dat hij veel aandacht heeft voor de kwaliteit van zijn werk en ook nuttige adviezen geeft. Levert goed werk af.
  • Review door Ellen, Huizen
    Beoordeeld op 24 jul 2025

Gevel reparatie of behandeling: 10 m²

Nette man, komt afspraken na en helpt onvoorziene problemen op te lossen. Zeer tevreden.
  • Review door Lars, Wijchen
    Beoordeeld op 22 jul 2025

Vensterbanken plaatsen of vervangen: 2 vensterbanken

Rob is punctueel, kundig en denkt met je mee. Hij heeft de werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Een aanrader als je een klus hebt. Rob Bedankt!
  • Review door j.c., Zutphen
    Beoordeeld op 21 jul 2025

Gevel reparatie of behandeling

Komt afspraken na, weet waar hij het over heeft. Netjes werk geleverd.
  • Review door Job, Harderwijk
    Beoordeeld op 21 jul 2025

Gevel reparatie of behandeling: 1 m²

Met Rob in het weekend via Werkspot in contact gekomen vanwege schade aan onze gevel. Dit na het boren van een gat voor de doorvoer van een airco. Rob stond op maandagmiddag meteen bij ons op de stoep en heeft de afgebroken bakstenen geweldig mooi hersteld. Met een likje verf erover zien we er straks helemaal niets meer van! Een echte vakman en communiceert ook nog eens heel prettig! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Review door Martin, Utrecht
    Beoordeeld op 18 jul 2025

Gevel reparatie of behandeling

Dhr is een vriendelijk persoon en communiceert duidelijk wat hij gaat doen. De geleverde werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. De prijs die ik moest betalen was wel erg hoog voor de duur van de werkzaamheden.
  • Review door Wouter, Tiel
    Beoordeeld op 9 jul 2025

Schoorsteen metselen of repareren: 2 m hoog

Prima vakman, op tijd en werkt netjes.
  • Review door Greg R, Utrecht
    Beoordeeld op 6 jul 2025

Gevel reparatie of behandeling: 2 m²

• Review door Dennis de Jonge, Zwolle
    Beoordeeld op 3 jul 2025

Waterdichte isolatie: 1 m²; Kruipruimte

Komt afspraken na, is keurig op tijd. Werkt netjes en heeft overduidelijk de expertise in huis. Controleert op overige gebreken en pakt kleine problemen als service mee. Echt super! Maakt voor grotere problemen uiteraard een nieuwe offerte. Communiceert duidelijk en werkt in goed overleg. Hele fijne ervaring.
  • Review door Esther, Doorn
    Beoordeeld op 1 jul 2025

Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden: 9 m²

Zeer tevreden over het uitgevoerde werk. Prettige communicatie en Rob denkt goed mee. Hij kwam voor het impregneren van mijn kelder maar heeft ook nog 2 andere klussen erbij kunnen doen. Waaronder wat extra voegwerk. Top gedaan want ik zie zelf geen kleurverschil (jaren 30 huis). Rob levert netjes werk en hij zorgt ervoor dat de werkplek opgeruimd is. Ik kan Rob ten zeerste aanbevelen!

Bedankt voor de lekkere koffie & de fijne samenwerking.

Reactie geplaatst 2 jul 2025