Snel opgelost. En goed advies indien probleem bleef bestaan.
Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
Werkspot-gebruiker uit Houten
Beoordeeld op 30 jan 2016
Vervangen loden stroken bij schoorsteen
Rob is een vriendelijk en netjes werkende man. Belt bijtijds als hij iets later komt. Denkt mee met het zoeken naar oplossingen en geeft direct advies als hij ander achterstallig onderhoud ziet. Indien mogelijk pakt hij als service nog een klein klusje mee.
Review door Lotte, Deventer
Lotte, Deventer
Beoordeeld op 15 jan 2016
schoorsteen opnieuw voegen plus loodflap vervangen
Goed en vakkundig! Schoorsteen is netjes en goed gemaakt.
Review door C.M., Apeldoorn
C.M., Apeldoorn
Beoordeeld op 31 dec 2015
Renoveren van garagemuur
Mijn ervaring met Rob Kamphorst is meer dan uitstekend. Hij was prima op tijd, werkte zeer netjes en ruimde daarna ook op. En met het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik kan hem aanbevelen en ik zal hem zelf ook inhuren voor mijn volgende klus. Top!
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 23 dec 2015
Herstelwerk aan bestaande voegen
Binnen 2 dagen is t opgelost, en kon er gelijk een andere klus mee genomen worden zodat het huis weer waterdicht is. Vakkundig, goed advies en netjes gewerkt. Aanrader!
Review door Nicole, Zwolle
Nicole, Zwolle
Beoordeeld op 24 nov 2015
Voegen herstellen schoorsteen
Onze schoorsteen is weer netjes gevoegd. Keurig in de goede kleur. Hij zag ook nog problemen met wat loodranden. Hij heeft dat ook keurig laten zien en meegedacht over een oplossing. Na een paar uur waren beide problemen goed opgelost. Zeker een aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Beoordeeld op 23 nov 2015
Opnieuw voegen van schoorsteen (renovatie)
- reparatie schoorsteen (uithakken, voegen en impregneren)
- reparatie lood dak
- reparatie lood schoorsteen
- reparatie lood dakkapel
Rob was er volgens afspraak, dacht mee en deed zijn werk snel. Als het goed is de komende 30 jaar geen omkijken naar. Dat zal de tijd leren ;-)
Review door A M, Amersfoort
A M, Amersfoort
Beoordeeld op 20 nov 2015
Nieuw lood bij de schoorsteen
Rob bedankt voor je goede service..
Helemaal top..
Groet Fred Klerks
Review door Dirk, Amsterdam
Dirk, Amsterdam
Beoordeeld op 12 nov 2015
Dicht metselen oud lucht/rookgas kanaal
Zeer bekwaam en vriendelijk persoon. Je merk onmiddellijk dat Kamphorst veel ervaring heeft in het restaureren van muren.
Zie de bijlage en oordeel zelf.
Review door dennis, Zutphen
dennis, Zutphen
Beoordeeld op 9 nov 2015
scheur in muur vd aanbouw repareren
Was op tijd, heeft klus snel gerepareerd. Was eerder klaar dan geschat,heeft toen nog wat kleine dingen hersteld.