Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)

Beoordeeld op 29 aug 2017

Lekkage oplossen

Het was fijn dat G.R. Kamphorst snel beschikbaar was om de lekkage op te lossen.
  • Review door Ralph, Wageningen
    Beoordeeld op 28 aug 2017

loodslab overgang zonneboiler dakpannen vervangen

Betrouwbare vakman die ook goed werk wil leveren. Flexibel toen bleek dat het werk toch wat lastiger bereikbaar was. Loodslab bleek te versleten om te repareren, tegen een iets hoger bedrag daarom vervangen op een nette manier. Ook zinvol advies gegeven voor overige mogelijke lekkagepunten als dakraam en ventilatie doorvoer waar ik zelf mee aan de slag kan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baambrugge
    Beoordeeld op 25 aug 2017

Herstellen voegwerk

Prima werk geleverd! Op basis van foto's een scherpe offerte ingediend. Afspraken nagekomen. Keurig gewerkt, afval ook meegenomen. Zou 'm bij een volgende klus zo weer nemen - een betere aanbeveling is er niet!
  • Review door Ruud, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 aug 2017

Lekkage rondom dakluik

Wij hebben een reparatie aan het dakluik laten uitvoeren door Rob Kamphorst. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de communicatie met Rob. We zullen hem zeker opnieuw benaderen voor eventuele werkzaamheden in de toekomst en ik zou hem aan iedereen aanraden.
  • Review door Pieter, Zwolle
    Beoordeeld op 15 aug 2017

Voegen repareren schoorsteen

Heldere communicatie, alles volgens afspraak en zeer netjes uitgevoerd. Ook in het werk geconstateerde punten netjes opgelost. Zal hem voor een vervolg klus zeker weer inschakelen!
  • Review door Neri, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 aug 2017

Recht en vastleggen van een 10-tal nokvorsten

Zeer prettig contact met Rob. Rob heeft de klus vooraf duidelijk uitgelegd en aangegeven wat hij ging doen. Alles was helder. De klus is naar tevredenheid uitgevoerd. Belangrijkste vond ik de betrouwbaarheid en deze was volop aanwezig! Ook het uitleggen van een dergelijke klus heb ik als zeer prettig ervaren. Geen ingewikkelde verhalen, maar gewoon duidelijk! Voor een volgende klus weet ik hem te vinden. Helaas was het koffiezetapparaat kapot. Dit zullen we een volgende keer goedmaken :-)
  • Review door Erik, Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 aug 2017

Metselen herstellen fundereing

Zeer prettig. Betrouwbaar, levert kwalitatief goed werk en heeft nog een scheur extra gerepareerd en nog een andere muur hersteld. Overigens wel tegen een meerwerktarief.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 29 jul 2017

Schoorsteen lekvrij maken

Uitstekend. Deze Hr. Kamphorst heeft ons eindelijk van een jarenlang probleem verlost.
  • Review door Reintje, Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 jul 2017

stenen en voegen repareren en aansmeren

Dhr. Kamphorst heeft een prachtig staaltje werk geleverd. Hij was ook nog heel hulpvaardig met het tillen van onze zware spullen. Ik ben blij dat de muur weer netjes is gerepareerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 27 jul 2017