Na enkele teleurstellingen heeft deze aannemer de oorzaak van de lekkage wel gevonden en een adequate oplossing aangeboden
Review door Michael, Apeldoorn
Michael, Apeldoorn
Beoordeeld op 15 nov 2017
Scheuren in buitengevel op 3 plekken herstellen/vullen
Dhr Kamphorst is een vakman die keurig werk heeft afgeleverd! Zeer prettig in de communicatie en het maken van afspraken. Alles is netjes schoon achtergelaten en als zeer positieve extra heeft hij op meerdere plekken in de muur kosteloos voegen gevuld en oneffenheden weggewerkt die niet binnen de opdracht vielen. Wij kunnen dhr. Kamporst dan ook zeker aanbevelen!
Review door Werkspot-gebruiker uit Otterlo
Werkspot-gebruiker uit Otterlo
Beoordeeld op 15 nov 2017
Buitenmuur herstellen
Prima vakman maar een hogur uurtarief dan mijn advocaat.
Review door Dave, Utrecht
Dave, Utrecht
Beoordeeld op 5 nov 2017
Scheur in muur
Wij hadden een scheur in onze muur. Deze scheur is vakkundig, snel en netjes volgens afspraak gemaakt. Wij kregen ook nog goede tips, bijvoorbeeld dat de kosten van de scheur waarschijnlijk door de verzekering gedekt zijn. Erg prettige samenwerking.
Review door Sjef, Utrecht
Sjef, Utrecht
Beoordeeld op 31 okt 2017
Dak reparatie
De heer Kamphorst is een zeer betrouwbare aannemer. Hij was zeer snel beschikbaar om het werk uit te voeren. Hij communiceert goed over de afspraken, en als er vertraging is (file) krijg ik zeer correct een berichtje. Hij zoekt naar de juiste oplossing voor het probleem. Hopelijk is de lekkage nu opgelost, dat zal de volgende regenbui duidelijk maken.
Review door Lindo, Almere
Lindo, Almere
Beoordeeld op 30 okt 2017
reparatie muurtje
laag muurtje aan de rand voortuin was gedeeltelijk omver gereden. Aannemer gaf 2 verschillende, goeie opties om te herstellen. Is uiteindelijk prima uitgevoerd!
Review door Nienke, Utrecht
Nienke, Utrecht
Beoordeeld op 29 okt 2017
Zijkanten openhaard dichtmetselen
Resultaat bovenmaats! Communicatie helder. Zullen hem zeker nog eens vragen als we een klusje aan de schoorsteen hebben.
Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
Beoordeeld op 25 okt 2017
loodzwabben opnieuw invoegen van dakschoorsteen van hoekwoning
Positieve ervaring. Voor een volgende klus zou ik opnieuw contact opnemen met dit bedrijf.
Review door kasper, Utrecht
kasper, Utrecht
Beoordeeld op 25 okt 2017
Loodwerk dak, zinkwerk dak en kitten vd douche
Vriendelijke man, fijne communicatie, werkt vlot, leek veel eravaring en kennis te hebben, al ben ik zelf een totale leek en kan ik het werk niet echt goed beoordelen.
Review door patricia, Beneden-Leeuwen
patricia, Beneden-Leeuwen
Beoordeeld op 21 okt 2017
gevel renovatie
wij zijn zeer tevreden over de klus
hij heeft onze scheuren uit de gevel gehaald nieuwe stenen erin en netjes weer afgevoegd
hij liep zelfs het hele huis na om alles voegen netjes dicht te maken
van ons krijgt die een dikke 10 zeer tevreden. een echte aanrader volgende week komt die nog een klusje doen.