Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)

• Review door Jolanda, Naarden
    Beoordeeld op 25 feb 2018

Oplossen schimmel in slaapkamer

Goed, duidelijk en snel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 24 feb 2018

Lekkage plat dak

Goed in communicatie, vriendelijk maar niet tevreden met het werk. Door een simpele handeling was lekkage niet opgelost. Later een vakman gevraagd en die gaf aan dat de gemaakte oplossing niet kon. Hij heeft het wel opgelost. Ik had de dhr Kamphorst eigenlijk eerst moeten bellen met het probleem maar had er weinig vertrouwen in.

Wij streven er naar om elke lekkage in 1 keer op te lossen . Helaas kunnen wij niet altijd elke lekkage in 1 keer oplossen al zouden wij dat graag willen voor onze klanten. Het dak bestaat uit meerdere onder delen en alles moet goed zijn. Bij een oude woning kunt 2 dingen doen : punt 1 : in keer alles vervangen zodat alles nieuw is (de de dure optie ) wat niet uw keuze was u wou niet meer als €1,- kwijt schrijft u in uw privé bericht dit vond u nog te veel . Punt 2: stap voor stap kijken waar de lekkage vandaan komt .(uw keuze ) Soms kun je duidelijk zien waar de lekkage vandaan komt en kun je het probleem in 1 keer verhelpen . Helaas gebeurt het ook dat er nog een plek zit wat voor lekkage zorgt . Deze lekkage moet dan ook nog worden verholpen . Zo bespaar je kosten en hoef je niet in 1 keer een heel nieuw dak op de woning te plaatsen . Dit vertellen wij ook bij elke klus duidelijk van te voren . Ook staat dit alles op onze offerte die u vooraf ontvangt. Wat allemaal voor lekkage kan zorgen op een dak zijn nokvorsten, dakkapellen , dakramen , dakpannen, daktrimmen , schoorstenen , gaatje in het dakleer , loodslab lek , dakgoten , afvoer verstopt. CV pijp lek ventilatie pan gescheurd .

Reactie geplaatst 24 feb 2018
  • Review door Marc, Lelystad
    Beoordeeld op 23 feb 2018

Buitenwerk aan woning : Dorpelstenen en regenpijp

Snel en netjes opgelost.
  • Review door Mieke, Soest
    Beoordeeld op 23 feb 2018

loodgietserswerk: daklekkage verhelpen

Rob reageerde vlot en positief op mijn vraag via werkspot. Klus met 1 week geklaard en hij dacht mee t.a.v. de werkzaamheden. Eigenlijk gewoon Top!
  • Review door Hilda, Wageningen
    Beoordeeld op 13 feb 2018

Reparatie raamkozijn of gevel van woning

• Review door Khadim, Utrecht
    Beoordeeld op 9 feb 2018

Lek dampkap / schoorsteen

Ik ben heel tevreden met Roy. Jij is heel professioneel en heeft mooi werk geleverd.
  • Review door Marco, Culemborg
    Beoordeeld op 8 feb 2018

Lichte daklekkage verhelpen en dakpan op nok rechtleggen na storm

Duidelijke communicatie. Klus goed uitgevoerd. Heldere uitleg over diverse opties. En keurig op tijd!
  • Review door Joost, Wageningen
    Beoordeeld op 28 jan 2018

Lekkage aluminium serre verhelpen

• Review door Joost, De Meern
    Beoordeeld op 28 jan 2018

voegen buitenmuur

Duidelijk , bedankt voor de fijne samenwerking

Reactie geplaatst 28 jan 2018
  • Review door Rene, Almere
    Beoordeeld op 11 jan 2018

Voeg onder vensterbank buiten muur herstellen

Super snelle reactie/actie Werkt netjes