Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst
Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)
Review door Jolanda, Naarden Beoordeeld op 25 feb 2018Beoordeling: 5 van 5Goed, duidelijk en snel.Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist Werkspot-gebruiker uit Zeist
Beoordeeld op 24 feb 2018Beoordeling: 3 van 5Lekkage plat dak
Goed in communicatie, vriendelijk maar niet tevreden met het werk. Door een simpele handeling was lekkage niet opgelost. Later een vakman gevraagd en die gaf aan dat de gemaakte oplossing niet kon. Hij heeft het wel opgelost. Ik had de dhr Kamphorst eigenlijk eerst moeten bellen met het probleem maar had er weinig vertrouwen in.Reactie van de vakman:
Wij streven er naar om elke lekkage in 1 keer op te lossen . Helaas kunnen wij niet altijd elke lekkage in 1 keer oplossen al zouden wij dat graag willen voor onze klanten. Het dak bestaat uit meerdere onder delen en alles moet goed zijn. Bij een oude woning kunt 2 dingen doen : punt 1 : in keer alles vervangen zodat alles nieuw is (de de dure optie ) wat niet uw keuze was u wou niet meer als €1,- kwijt schrijft u in uw privé bericht dit vond u nog te veel . Punt 2: stap voor stap kijken waar de lekkage vandaan komt .(uw keuze ) Soms kun je duidelijk zien waar de lekkage vandaan komt en kun je het probleem in 1 keer verhelpen . Helaas gebeurt het ook dat er nog een plek zit wat voor lekkage zorgt . Deze lekkage moet dan ook nog worden verholpen . Zo bespaar je kosten en hoef je niet in 1 keer een heel nieuw dak op de woning te plaatsen . Dit vertellen wij ook bij elke klus duidelijk van te voren . Ook staat dit alles op onze offerte die u vooraf ontvangt. Wat allemaal voor lekkage kan zorgen op een dak zijn nokvorsten, dakkapellen , dakramen , dakpannen, daktrimmen , schoorstenen , gaatje in het dakleer , loodslab lek , dakgoten , afvoer verstopt. CV pijp lek ventilatie pan gescheurd .
Reactie geplaatst 24 feb 2018Review door Marc, Lelystad Marc, Lelystad
Beoordeeld op 23 feb 2018Beoordeling: 5 van 5Buitenwerk aan woning : Dorpelstenen en regenpijp
Snel en netjes opgelost.Review door Mieke, Soest Mieke, Soest
Beoordeeld op 23 feb 2018Beoordeling: 5 van 5loodgietserswerk: daklekkage verhelpen
Rob reageerde vlot en positief op mijn vraag via werkspot. Klus met 1 week geklaard en hij dacht mee t.a.v. de werkzaamheden. Eigenlijk gewoon Top!Review door Hilda, Wageningen Hilda, Wageningen
Beoordeeld op 13 feb 2018Beoordeling: 5 van 5Reparatie raamkozijn of gevel van woning
Review door Khadim, Utrecht Khadim, Utrecht
Beoordeeld op 9 feb 2018Beoordeling: 5 van 5Lek dampkap / schoorsteen
Ik ben heel tevreden met Roy. Jij is heel professioneel en heeft mooi werk geleverd.Review door Marco, Culemborg Marco, Culemborg
Beoordeeld op 8 feb 2018Beoordeling: 4 van 5Lichte daklekkage verhelpen en dakpan op nok rechtleggen na storm
Duidelijke communicatie. Klus goed uitgevoerd. Heldere uitleg over diverse opties. En keurig op tijd!Review door Joost, Wageningen Joost, Wageningen
Beoordeeld op 28 jan 2018Beoordeling: 4 van 5Lekkage aluminium serre verhelpen
Review door Joost, De Meern Joost, De Meern
Beoordeeld op 28 jan 2018Beoordeling: 5 van 5voegen buitenmuur
Reageert snel, vakman, gewoon goedReactie van de vakman:
Duidelijk , bedankt voor de fijne samenwerking
Reactie geplaatst 28 jan 2018Review door Rene, Almere Rene, Almere
Beoordeeld op 11 jan 2018Beoordeling: 5 van 5Voeg onder vensterbank buiten muur herstellen
Super snelle reactie/actie Werkt netjes