Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)

• Review door Marc, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 apr 2020

Plat dak repareren: 50 m2; Dak; Reparaties

Super uitgevoerd. Goede communicatie, passende werkzaamheden en bovenal weer een waterdicht dak. Dank!
  • Review door Bouke, Kampen
    Beoordeeld op 28 apr 2020

Gevel reparatie: 2 m2

Snelle reactie op de klus via werk spot en kwam op tijd. Zeer netjes en schoon gewerkt, echt een vakman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 22 apr 2020

Gevel voegen: 6 m2

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk (o.a. voegen buitenmuur, reparatie dak, kitwerk balkon)! Vakkundig en professioneel gedaan voor een eerlijke prijs. Wij hebben dit bedrijf gevonden via de goede naam op werksport en we zijn het daar helemaal mee eens.
  • Review door Paul, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 apr 2020

Gevel reparatie

Zeer adequaat, werkt snel, nauwkeurig, netjes en goed. Prettig in omgang, communicatie en praat er niet omheen. Geeft meteen prijs af wat fijn is zodat je geen kosten achteraf hebt.
  • Review door Ingrid, Arnhem
    Beoordeeld op 17 apr 2020

Dakrenovatie: Een paar dakpannen liggen niet meer op z'n plek ebook...

Onze klus bestond uit regenpijp vastzetten en opgewaaide dakpannen goed leggen. Hij was keurig op tijd, vroeg het van tevoren afgesproken bedrag en gaf nog tips. Wij zijn tevreden.

Ook Bedankt .

Reactie geplaatst 17 apr 2020
  • Review door Sander, Almere
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Daken: 8 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak

Goed werk, goede prijs, goede communicatie!

Bedankt voor de fijne samenwerking . Fijn om te horen dat de lekkage weg is . Vriendelijke groet , G.r.Kamphorst

Reactie geplaatst 16 apr 2020
  • Review door Henk, Heino
    Beoordeeld op 16 apr 2020

Vervangen 6mtr. loodrand

6 meter bleek 8 meter te zijn inzake te vervangen loodrand. Ca. €95,-- incl. p.mtr. Te impulsief geweest inzake aangeboden keuze Werkspot. (slechts een aanbieder!) Offerte beter moeten lezen en handelen: niet de goedkoopste, wel de beste. Advies: evalueer ook je netwerken. Aanvullende klus zijnde reparatie muurscheuren wordt niet gegund.

Bedankt voor de mooie duidelijke review. Het Klopt helemaal wat u zegt . Bij uw opdracht was het lood inbrengen €95 ,- pet strekkende meter inclusief Alle kosten . Heel simpel meet u verkeerd en geeft u 6 meter door en het blijkt 8 meter te zijn als ik het na meet dan komt er 2 meter extra bij . Zitten er scheuren ergens in de gevel in het metselwerk dan kan ik die ook repareren natuurlijk . Maar tegen betaling . Vooraf zeg ik netjes wat dat gaat kosten en dan kunt u bepalen of u het goed vind . Offertes moet de opdrachtgever zelf opvragen er zijn bedrijven genoeg en elk bedrijf heeft zijn eigen prijzen en werk wijze . Vriendelijke groet , Aannemersbedrijf G.r.kamphorst .

Reactie aangepast 16 apr 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 31 mrt 2020

Lekkage schoorsteen verhelpen; 10 m hoog

Prettige ervaring met man met kennis van zaken, komt op tijd en werkt snel. Heeft daarnaast goed meegedacht met een oplossing en over het verzekeringswerk geadviseerd. Als je niet zelf wil zwoegen, laat dan kamphorst voegen! 😂

Bedankt voor de opdracht en de fijne samenwerking . 😂 zwoegen is het zeker op de daken gelukkig ziet u dat in .

Reactie geplaatst 31 mrt 2020
  • Review door Janique, Lelystad
    Beoordeeld op 27 mrt 2020

Gevel reparatie

Na wat miscommunicatie is het helemaal goed gekomen. Keurig mooi werk.

Bedankt voor de review 😀 voortaan goed opschrijven wanneer ik langs kom .

Reactie geplaatst 27 mrt 2020
  • Review door Wills, Almere