Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)

• Review door Patrick, Almere
    Beoordeeld op 6 jan 2021

Dak of dakgoot repareren: 30 m2; Dak; Reparaties

Mijn reparatie was prijzig (volgens mij is dat de huidige standaard en ik ben geen goede onderhandelaar), maar euvel is verholpen. Ik had liever een nieuwe ventilatiepan gehad i.p.v. huidige repareren, maar ik kan weer jaren voort als het goed is. Volgende klus zou ik zeker weer een beroep op hem doen.

Ik denk dat U in uw handjes mag klappen dat voor een paar honderd euro uw lekkage weg is en het probleem verholpen is . Er zijn ook mensen Die kosten van 20. hebben aan het dak . Een kunstof dakpan had ik kunnen bestellen maar dan had u 2 weken moeten wachten voor dat deze geleverd kan worden en dat is niet fijn met lekkage . Daarom is er een lood schort geplaatst . Met Vriendelijke groet , G.r.Kamphorst

Reactie geplaatst 6 jan 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 4 jan 2021

Gevel voegen: 1 m2

Op het eerste gezicht uitstekend uitgevoerd. was wel wat prijzig maar niet onderhandeld omdat ik de klus gedaan wilde hebben.

Beste Soeresh Raddjoe, Mijn bedragen zijn vaste bedragen er valt niet te onderhandelen . Bedankt verder en misschien tot ziens .

Reactie geplaatst 4 jan 2021

Vochtbestrijding: 11 m2

Super fijne man die echt met je meedenkt en bereid is om een in alle openheid naar de beste oplossing te zoeken! Heel blij mee!

Bedankt voor de fijne samenwerking .

Reactie geplaatst 11 dec 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere

Gevel voegen: 3 m2

• Review door Arianne, Utrecht

Gevel reparatie: 2 m2

De klus kon snel worden uitgevoerd. Heldere communicatie, geen onverwachte dingen en doet net even dat beetje extra. Top!

Ook bedankt voor de fijne samenwerking

Reactie geplaatst 11 dec 2020
  • Review door Daan, Utrecht
    Beoordeeld op 10 dec 2020

Gevel reparatie

Snel en makkelijk contact. Goede uitleg van de werkzaamheden en alles netjes uitgevoerd.
  • Review door Arthur, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 dec 2020

Diverse gevel herstelwerkzaamheden

• Review door dennis, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 nov 2020

Gevel reparatie: 1 m2

Good work, clear communication, quick response, provided an accurate estimate of the price--I would recommend this contractor.
    Beoordeeld op 16 nov 2020

Gevel reparatie

Op zeer korte termijn kon G.R. Kamphorst bij ons ventilatiegaten dichtmetselen, wat nodig was voor de komst van spouwmuurisolatie. Keurig op tijd en goed afgewerkt!

Bedankt Joep Deiman .(Utrecht )

Reactie geplaatst 16 nov 2020
  • Review door Diddo, Utrecht