E. Ozgur, Utrecht
Gevel reparatie: 50 m2
Bedankt voor de fijne samenwerking en de lekkere koffie . Tot de volgende opdracht . Met vriendelijke groet , Aannemersbedrijf G.r.KAmphorst
Reactie geplaatst 18 jun 2021Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst
Reactie geplaatst 18 jun 2021Beste Peter Vermeulen , Dat klopt er is keurig vakwerk geleverd . De scheur is weer keurig hersteld en de stenen zijn weer vast gemetseld En afgevoegd. Ook zijn de muren keurig geïmpregneerd . Ik zou graag de hele dag gratis inspecties uitvoeren door heel Nederland alleen gaat dat niet omdat ik een bedrijf ben .De huur voor de bedrijfs opslag moet betaald worden en mijn bus en alle verzekeringen en dergelijke die er bij komen kijken moeten ook betaald worden . Daarom reken ik inspectie kosten . 99 van de 1 klanten begrijpen dit . Het bedrag voor de inspectie wist u ook weken van te voren . Ook gaf ik vooraf aan Als ik alleen een Inspectie mag komen uitvoeren dan moet ik daar kosten voor rekenen . Mag ik de opdracht uitvoeren dan reken ik GEEN inspectie kosten . U bepaald zelf wat u wil. Helaas weet ik van te voren ook niet wat er bij u moet gebeuren . (Wist ik dat maar ) Ik zal zeker niet de goedkoopste zijn maar ook zeker niet de Duurste .
Reactie geplaatst 18 jun 2021Mijn offerte bedrag van €350,- wist u weken van tevoren . Bij mij kost het dit bedrag punt . Wij nemen al het werk van te voren aan per totaal prijs inclusief alle kosten . Dit is een zeer normaal bedrag . Voor minder kom ik zeker niet op uw dak de schoorsteen uithakken en opnieuw voegen met alle gevaren van dien . Het is niet alleen een paar uur arbeid . Wij moeten ook een bepaald bedrag aan werkspot afdragen van elke klus. Wij hebben voorbereidend werk het materiaal komt niet vanzelf in de bus . Ik zit 2 uur in de bus naar uw klus toe . Ook hebben wij Administratie kosten . Het afval moet afgevoerd worden . Afschrijving materialen . Wij hebben al onze verzekeringen . Omdat wij gevaarlijk op daken werken betalen wij enorm veel aan verzekering . De verzekering zegt tegen mij u bent een risico geval de kans is zeer groot dat u een keer van het dak afvalt dus moeten wij extreme gedragen betalen . We maken daarom altijd voor elke klant vooraf een offerte bedrag .
Reactie geplaatst 19 apr 2021