Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1028)

• Review door Deveney , Zevenaar
    Beoordeeld op 27 jan 2025

Buitenmuur plaatsen: 100 cm B; 140 cm H

Top werk geleverd, goed contact gehad. Zeer te vreden

Dankjewel voor de lekkere koffie en de fijne samenwerking. Zeer Mooi geworden .

Reactie geplaatst 27 jan 2025
    Beoordeeld op 24 jan 2025

Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden: 50 m²

Netjes uitgevoerd en zelfs nog wat extra m2 meegenomen.

Bedankt voor de fijne samenwerking. Alle bakstenen weer mooi waterdicht.

Reactie geplaatst 24 jan 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit IJsselmuiden
    Beoordeeld op 13 jan 2025

Gevel of tegels voegen: 5 m²

Keurig gewerkt, gaf goed advies over wat het beste was om te doen. Kon ook binnen korte tijd de klus uitvoeren. Dankjewel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Garderen
    Beoordeeld op 3 jan 2025

Gevel reparatie

goed en snel
  • Review door Erik, Bunnik
    Beoordeeld op 2 jan 2025

Gevel reparatie

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van scheurherstel door Rob. Fijne communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden. Geeft helder advies jver de beste oplossingen. Mijn volgende opdracht aan Rob komt eraan. Ik woon opdrassig land.
  • Review door Agnes, Beuningen
    Beoordeeld op 20 dec 2024

Gevel of tegels voegen: 1 m²

Veel ervaring met metselwerk, muurrenovatie. Klaart de klus snel en keurig. Ruimt alle troep op. En levert extra service door zich niet te beperken tot de klus sec. Loopt even het huis langs om de conditie te onderzoeken en geeft daarna extra advies over eventuele benodigde reparaties. Komt afspraken na. Heel blij dat ik deze aannemer heb gevonden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 6 dec 2024

Binnenmuur metselen: 1 m²

Rob heeft ons geholpen om een gat in de kruipruimte-muur onder de keuken dicht te metselen ivm een lekkage (dit na het vervangen van de riolering/hemelwaterafvoer). Rob heeft eerst gekeken waar de lekkage vandaan komt: deze bleek uit een niet goed aangesloten bocht van een ventilatiebuis te komen. Rob heeft aangegeven wat buiten verder nodig is om de lekkage te verhelpen. Het gat heeft Rob met stenen dichtgemaakt en aangesmeerd met beton, zodat het gat nu goed gedicht is (zie foto's voor en halverwege - er kwam nog een laag overheen na de foto). Ook heeft hij meteen enkele voegen/gaten in de muur dichtgesmeerd. Rob komt ons kundig, oprecht en eerlijk over. Wij zijn tevreden klanten.
    (Bewerkt op 24 jan 2025)

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Reactie aangepast 27 jan 2025

Vochtbestrijding: 8 m²

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 29 nov 2024

Gevel reparatie: 1 m²

Een paar belangrijke reparaties aan de gevel, door Rob Kamphorst heel mooi uitgevoerd. Ik kan aannemersbedrijf Kamphorst zeker aanraden. Dit was voor ons een prettige eerste kennismaking met Werkspot!