A.H. Gogov

A.H. Gogov beoordelingen (154)

• Review door Rick, Nistelrode
    Beoordeeld op 30 jan 2018

Meerdere muren en plafons stukken

Wij hadden het voornemen de rest van het huis ook door dit bedrijf te laten stukken daar het prijstechnisch aantrekkelijk was. Echte bij het afspreken van deel twee van de klus komt meneer op de dag dat werkzaamheden zouden aanvangen dat het ineens erg lastig word, en dat de prijs aangepast moet worden. Als je vraagt wat die prijs dan gaan worden krijg je na drie keer vragen nog steed geen antwoord. Bij aanvang van de eerste klus aangegeven te komen kijken en de klus op te nemen of dergelijke situaties te voorkomen echter vond meneer dit niet nodig en zo ook voor de tweede klus waar hij dan wel zelf aanwezig is om eerst de klus op te nemen. alle werkers (8 a 9 man sterk) onverrichte zaken de deur uit gestuurd daar ik van mening ben dat afspraak afspraak is. Een concept wat dit meneer klaarblijkelijk niet begrijpt dansel honoreert. Kwaliteit van het werk is matig muren zijn niet geheel strak en vertonen golfbewegingen, afwerking van hoeken matig. Werkers denken niet mee om het stukwerk er zo mooi mogelijk in te krijgen. Spreken wel een beetje Nederlands maar de klant verstaan en begrijpen lijkt meer een probleem. Mijn advies is vanwege taal barrière geen zaken te doen met dit bedrijf.
  • Review door Michel, Asten
    Beoordeeld op 25 jan 2018

3 slaapkamers stucadoren

Zeer goede ervaring. Netjes gewerkt, snel en voor een goede prijs. De taalbarrière heb ik niet als storend ervaren. 1 sprak netjes Nederlands en communiceerde naar de vakmannen. Voor de volgende stuc klus nemen we ze zeker weer in de arm. Zeer tevreden.
  • Review door Jan, Aerdenhout
    Beoordeeld op 20 jan 2018

Nieuwbouwhuis geheel stucen 400 m2

Hele goede ervaring met de stukadoors van Gogovklusbedrijf s. Binnen 3 dagen is de gehele nieuwbouwwoning (muren en plafonds van 400 m2) omgetoverd tot een mooi glad geheel. En goede prijs-kwaliteitsverhouding. Als ik de reacties zo hoor gaan er meer in mijn omgeving gebruik maken van dit bedrijf. Goed bereikbaar, denkt mee en is een zeer kundige vakman. Ik zou Asen zeker aanraden!
  • Review door Lindy, Den Bosch
    Beoordeeld op 4 jan 2018

Gladde muren

In twee dagen tijd hebben de mannen van Gogov super werk afgeleverd! Het ging om 87m2. De prijs/ kwaliteit is goed. Ze zijn erg klantvriendelijk en komen zelfs woensdag terug voor de keuken. De heren werken snel en heel netjes. Ze spreken slecht Nederlands maar voldoende om elkaar te begrepen omtrent de opdracht. Ik zou ze zeker aanraden. Later voeg ik foto's toe met het eind resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sittard
    Beoordeeld op 12 dec 2017

Stucwerk +/- 170 m2

• Review door erwin, Eindhoven
    Beoordeeld op 6 dec 2017

Stucen wanden en plafonds

Met 8 man begonnen aan de klus van 330 m2 stucwerk (muren en plafond) en binnen 4 dagen klaar. Alles zeer strak afgewerkt en netjes opgeruimd. Zeer vriendelijke mensen
  • Review door Pascal, Nieuwegein
    Beoordeeld op 30 nov 2017

Woonhuis saus- en behangklaar stucen

Heel erg tevreden met het resultaat. De mannen van Gogov zijn flexibel en hebben heel net werk afgeleverd. De volgende keer zal ik ze opnieuw inschakelen.
  • Review door Danielle, Steenbergen
    Beoordeeld op 28 nov 2017

Muren stucen en sauzen

• Review door Amanda, Noordbeemster
    Beoordeeld op 21 nov 2017

Stucwerk

De mannen hebben snel en netjes gewerkt. De mannen zijn ook erg flexibel en bereid om mee te denken. Het resultaat is prachtig!
  • Review door G, Vleuten
    Beoordeeld op 13 nov 2017

Stucadoren

Wat een werkers zijn dit! In twee dagen hebben ze onze woonkamer, keuken en hal gestuct. De eerste dag waren ze met 5 man en op de tweede dag met 3 man. De muren zijn strak gestuct en voor een uitermate scherpe prijs. Enig puntje van verbetering is het opruimen maar voor deze prijs heb ik dat met alle liefde zelf gedaan.