A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf

A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (197)

• Review door René, Dordrecht
    Beoordeeld op 13 jan 2013
    stucwerk woonhuis
    Prima vakman. Goed werk geleverd in duidelijk overleg. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Zeer aan te bevelen. Arno, bedankt voor het geleverde werk!!!
  • Review door andy, Papendrecht
    Beoordeeld op 3 jan 2013
  • Review door Jessica, Heerjansdam
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Renovatie woonhuis
    Goede ervaring met Arno. Heeft mijn hele huis gerenoveerd en goed werk geleverd. Goed contact en overleg over dingen. Zeker aan te raden. Voor mijn volgende opdracht zal ik hem zeker weer benaderen!
  • Review door Diana, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 18 nov 2012
    Schuur opnieuw voegen ca. 2 x 3 m
    Arno heeft het metselwerk naar volle tevredenheid uitgevoerd en heeft ook nog wat andere klussen gedaan, zoals het vervangen van een rotte onderdorpel bij de voordeur. Ook hier zijn we heel blij mee! Hij is zeer flexibel en denkt ook mee.
  • Review door Andre, Alblasserdam
    Beoordeeld op 15 okt 2012
    muur spachtelputz
    Prima vakwerk. Keurig volgens afspraak, Werkt zeer schoon ruimt alles na de klus op. Wat ons betreft een aanrader voor een ander
  • Review door Twan, Ridderkerk
    Beoordeeld op 9 sep 2012
    Stuken van plafond en wanden
    Arno, de stukadoor was op de afgesproken tijd aanwezig. Werkt snel, nauwkeurig en is dus een echte vakman die zijn vak verstaat. Ik ben super tevreden over het werk dat hij geleverd heeft. Ik heb het met mijn partner over gehad al, als wij weer eens wat gestuct moeten hebben, dan weten we dat we aan Arno moeten denken en hem moeten bellen. Ik beveel iedereen Arno aan. Arno nog bedankt voor je perfecte werk. Michel en Twan
  • Review door Roxanne, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 7 aug 2012
    Spoedopdracht 2 dagen schilderwerk 30-7 en 31-7
    Snel gereageerd en snel actie ondernomen bij een spoed klus. A.d.o. mannen zijn harde werkers en gaan niet uit klusje uit te weg. Overleg is mogelijk wat ze flexibel maken.
  • Review door Quint, Vlaardingen
    Beoordeeld op 1 jun 2012
    Stuken van slaapkamer
    Snelle reactie, goed en netjes werk geleverd.