Yggdrasil boomverzorging

Yggdrasil boomverzorging beoordelingen (49)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 22 mrt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 1 boom
    Yggdrasil heeft de mega conifeer boom bij ons in de tuin ontdaan van zijn 4 toppen en tegelijk goed uitgedunt vooral van boven. Zulke hoge boom coniferen komen niet al te vaak voor , maar de aanpak ging snel en voortvarend. Na een paar uur lag er een berg flinke takken in de tuin die direct op handzamer formaat werden terug gebracht. De afvoer van het hout zou ik zelf doen, was ook nog een aardige klus, maar kan je beter maar meteen doen zolang je in de flow zit. Yggrasil is een super behendige en handige en vakkundige boom chirurg en daarnaast een toffe gozer. Een aanrader dus.
    (Bewerkt op 23 mrt 2025)
  • Review door Kutay, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mrt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom rooien; 1 boom
    Yggdrasil was very professional, friendly and neat. They cut the 15-17m high tree at my garden by making sure it was very safe. I would definitely recommend them as an assignment.
  • Review door Jeroen, Amstelveen
    Beoordeeld op 7 feb 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 2 bomen
    We hebben een 25 meter hoge sequoia laten snoeien: al het dode hout eruit en licht creëren. Ook een berk gekapt en een taxus getopt. We hebben meegeholpen om de kosten wat te drukken: dat leverde een gezellige en leerzame dag op. Ook samen een ril (takkenwal) gemaakt waardoor de overtollige takken op een natuurlijke wijze in de tuin kunnen blijven. Briljante service, met goede aftercare en uitleg. Echt een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 2 feb 2025
    Tuin: Boom snoeien; 1 boom
    Vakkundig, gronding en goed meedenkend. Erg blij met het snoeien van de +/- 50 jaar oude boom in onze achtertuin. Goed en vakkundig meegedacht in het snoeien van de juiste takken om te komen tot de perfecte verhoudingen.
  • Review door Monique, Haarlem
    Beoordeeld op 20 jan 2025
    Tuin: Boom snoeien; 1 boom
    Vanaf het moment van aannemen tot uitvoeren is alles heel goed verlopen, duidelijke communicatie, komt afspraken na en de klus heel goed uitgevoerd, volgende keer zal ik Yggdrasil boomverzorging zeker weer vragen, top.
    Beoordeeld op 17 jan 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom rooien, Boomstronk verwijderen...
    Fantastisch! Goede snelle communicatie, zeker vriendelijk in het contact, veel kennis van zaken. Goede duidelijke afspraken en hij heeft er voor gezorgd dat de boom op een nette manier is verwijderd, stobben gefreesd en alles is netjes afgevoerd en opgeruimd. Zeker een aanrader! Hartelijk dank!