Yggdrasil boomverzorging

Yggdrasil boomverzorging beoordelingen (49)

• Review door Kristie, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 okt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 1 boom
    Ze hebben vandaag voor mij een plant gesnoeid die tot aan de vierde verdieping was uitgegroeid. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Professioneel, vriendelijk en vakkundig. Echt een aanrader!
  • Review door Andre Bosch, Bussum
    Beoordeeld op 3 aug 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 1 boom
    Vanaf het eerste contactmoment tot de afronding van het werk verliep alles soepel en professioneel. betrouwbare service, eerlijke prijs en vakmanschap.
  • Review door Anastasiia Pushkina, Amstelveen
    Beoordeeld op 21 jul 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 1 boom
    I had a big birch tree in need of pruning, the job was carried out safely and with care to the tree. Good communication, and I am happy with the result, thank you!
  • Review door marco, Aerdenhout
    Beoordeeld op 19 jul 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom snoeien; 7 bomen
    Hele prettige vent! Komt afspraken goed na, is duidelijk en communiceert helder. Klus helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Werkt heel secuur waardoor er geen schade onstaat aan struiken en planten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Aerdenhout
    Beoordeeld op 19 jul 2025
    Bomen snoeien of verwijderen
    Flexibel, professioneel. Heeft de boom binnen een week weg kunnen halen. Helaas moest onze boom weg vanwege risico op valschade. Yggdrasil reageerde snel, en heeft het werk snel en vakkundig gedaan
  • Review door Diogo, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 mei 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Twee bomen verwijderen; 2 bomen
    Snel en duidelijk contact gehad. Wij hebben twee bomen laten verwijderen in onze achtertuin en daar is erg professioneel mee omgegaan. Hij denkt met je mee, en hij heeft verstand van zaken. Hij heeft er een passie voor en dat merk je. Hij bood zelfs aan om een andere boom te snoeien. En als extra heeft hij mij ook geholpen om twee nieuwe vlonder planken te halen. Kortom betrouwbaar en een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 2 apr 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom rooien; 1 boom
    We hadden een grote berk in onze tuin, Ygdrassil heeft deze boom heel netjes verwijderd!
  • Review door Robert Alting , Amsterdam
    Beoordeeld op 30 mrt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom rooien; 1 boom
    Ging allemaal helemaal top! Boom moest verwijderd worden en was in no time verwijderd. Top dus.
  • Review door Tom, Haarlem
    Beoordeeld op 30 mrt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boomstronk verwijderen; 1 boom
    Yggdrasil dacht vanaf het eerste moment direct pro actief mee en bood verschillende opties aan. Heel fijn als je zelf niet precies weet waar te beginnen. Uiteindelijk in no time 1 grote achtergebleven stronk weegschaal samen met 2 struiken en 2 andere kleinere boompjes. Mocht de aanhanger lenen om direct het afval bij de stort te storten. Top werk! Aanrader.
    (Bewerkt op 2 apr 2025)