Vosman installatietechniek

Vosman installatietechniek beoordelingen (67)

• Review door Erik, Borne
    Beoordeeld op 9 jan 2012
    bedrading voor keramische kookplaat
    Alles netjes geregeld .snel en schoon werk .al met al een vakman en niet te duur.
  • Review door Ray, Hengelo
    Beoordeeld op 7 nov 2011
    REEDS UITGEVOERD - installeren CV ketel (vervanging)
    Arnold Vosman kwam op de afgesproken tijd opdagen en had al een aanhanger meegenomen om voor mij de oude CV en zonneboiler af te voeren. Dit was erg prettig en had ik niet om gevraagd. Na installatie nieuwe CV is hij nog geruime tijd bezig geweest leidingwerk van de zonneboiler en de zonneboiler zelf te demonteren en om het loeizware ding met mij naar de begane grond te tillen. Dit vind ik helemaal top, omdat hij dit ongevraagd als een soort van vanzelfsprekendheid in de opdracht meenam. Een van de aansluitingen lekt nog iets. Vosman gebeld, en hij komt over een paar dagen alweer langs. Prima ervaring dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellendoorn
    Beoordeeld op 4 okt 2011
  • Review door Marcel, Enschede
    Beoordeeld op 30 sep 2011
    Leiding aanleggen voor nieuwe badkamer
    Na meerdere keren onze afspraak te hebben verzet ben ik nu echt klaar met deze persoon. Vandaag zou hij komen om zijn klus af te maken, we hebben hier een vrije dag voor opgenoimen en meneer is het ''vergeten''. Vanavond hebben we onze housewarming party, we krijgen logees, maar kunnen geen gebruik maken van de badkamer. Bedankt Arnold!! Bergrijpen dit soort mensen niet dat je afhankelijk bent van ze en niet verder kan?
    (Bewerkt op 2 okt 2011)

beste mv zal vast wel ergens aan liggen aangezien de andere referenties veder geen woorden aan toe te voegen

Reactie geplaatst 2 okt 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Epe
    Beoordeeld op 4 jul 2011
    Van 2 naar 5 groepen en aardlekschakelaar
    Prima werk geleverd en ook zo vriendelijk om te wijzen op de ontbrekende aardingspen. Edit: achteraf heb ik de groepenkast nog gewijzigd omdat geen fornuisgroep was aangebracht, de vakman had twee losse groepen gebruikt waardoor ik één groep tekort kwam. Dus een fornuisgroep aangeschaft en deze zelf aangesloten met zeskwadraat. Verder heb ik alle 'zware' groepen (fornuis, airco's, wasmachine) onder de witte groepen geplaatst en alle 'lichte' groepen onder de groene groepen.
  • Review door H.Los, Holten
    Beoordeeld op 1 feb 2011
    vervangen en vernieuwen groepen kast met nodige installatiewerk
    snelle degelijke nette werker, denkt tevens mee. 3 weken na installatie een probleem, kwam terwijl hij vakantie had langs. Zonder kosten gefixt. Lag buiten zijn opdracht om
  • Review door Roelof, Enschede
    Beoordeeld op 5 dec 2010
    2 aftapkranen verwijderen uit kelder
    Snel geregeld en ook nog de gaskraan verplaatst voor een schappelijke prijs
  • Review door Joyce, Rijssen
    Beoordeeld op 17 nov 2010
    Afvoer van wasbakdouche, douche & keuken nakijken en maken !
    Na mijn opdracht te hebben geplaast kreeg ik vrij snel een reactie van Vosman montage. Deze kon gelijk smiddags komen kijken en de week erop het probleem verhelpen. Deze vakman is meedenkend, werkt netjes en betrouwbaar ! uiteindelijk bleek het een ander probleem te zijn en hier reageerde hij juist op en maakte het perfect ! Alles is netjes afgeleverd en ons probleem is opgelost ! Thnx !
  • Review door Erik, Rijssen
    Beoordeeld op 14 okt 2010
    plaatsen inductiekookplaat
    Na het plaatsen van advertentie reageerden er binnen paar uur 3 vakmensen. Allemaal zaten ze onder de vastgestelde prijs. Vosman Montage woonde toevallig paar straten bij ons vandaan. Hij is eerst komen kijken en we hebben toen een afspraak gemaakt. Hij zou vrijdagmorgen komen, maar belde donderdag al of hij 's avonds mocht komen en eventueel vrijdag afronden. Maar donderdagavond was het binnen 2 uur gepiept. En wel 40 euro onder de prijs!!! Goede service en snelle afhandeling!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almelo
    Beoordeeld op 24 jul 2010
    Groepenkast aansluiten
    Hij was een hele goeie vakman die ook meedenkt. Ik ben zeer tevreden over zijn werk.