Vosman installatietechniek

Vosman installatietechniek beoordelingen (67)

• Review door Gerrit, Deventer
    Beoordeeld op 11 feb 2015
    Leidingwerk t.b.v. nieuwe keuken
    Zeer goede ervaring, de heer Vosman heeft al het werk (inclusief de extra's die wij tijdens de opdracht ook graag uitgevoerd wilde hebben) uitstekend uitgevoerd. Netjes, doordacht, meedenkend. Voor een eventuele volgende klus zeker weer! Dat de opdracht langer duurde dan in eerste instantie was afgesproken kwam ook door het meerwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Losser
    Beoordeeld op 11 feb 2015
    2 stroomgroepen plaatsen.
    Zeer nette man met veel ervaring. Is prettig in omgang, is flexibel, denkt mee en komt afspraken na. Streeft naar een lage prijs voor de klant en gebruikt kwaliteitsproducten. Praat bij gering meerwerk niet gelijk over geld. Kortom, fijne man en is hier weer welkom. Een aanrader dus.
  • Review door Hendrik, Didam
    Beoordeeld op 19 aug 2014
    Water aan- en afvoer en electra verleggen keuken
    Arnold reageerde snel wat voor ons belangrijk was gezien de planning voor de andere werkzaamheden in onze nieuwbouwwoning. Bovendien was Arnold ook verreweg de goedkoopste voor de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Wat ons positief opviel is dat er goed werd mee gedacht over de uit te voeren werkzaamheden! Het was geen probleem om een ventilatierooster welke we zelf hadden gekocht te monteren. Ook heeft hij nog twee extra stopcontacten in de slaapkamer (tegen geringe meerprijs) verplaatst ondanks dat dit niet in de opdracht stond. We zijn altijd zeer kritisch als klant maar we kunnen Vosman Montage zeker aanraden. Bij eventuele volgende werkzaamheden zullen we zeker weer aan Arnold denken.
  • Review door L., Enschede
    Beoordeeld op 17 apr 2014
    Cv leidingen aanleggen
    Arnold heeft op zeer korte termijn bij ons de opdracht gedaan, wij hadden haast met het werk en hij heeft het mooi op tijd afgemaakt. We zijn zeer tevreden met het werk wat hij geleverd heeft! Als we nogmaals wat hebben op dit vakgebied dan bellen we hem zeker weer!
  • Review door Didi, Enschede
    Beoordeeld op 8 apr 2014
    buitenkraan
    Arnold van Vosman montage heeft de klus netjes uitgevoerd. Het werk is kundig gedaan voor een schappelijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wolfheze
    Beoordeeld op 31 aug 2012
    (Bewerkt op 27 aug 2017)
  • Review door Pepijn, Zwolle
    Beoordeeld op 18 feb 2012
  • Review door Edilson, Vriezenveen
    Beoordeeld op 23 jan 2012
    Twee extra group
    Na mijn opdracht te hebben geplaast kreeg ik vrij snel een reactie van Vosman montage. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt. Deze kon gelijk een dag later. Deze vakman is meedenkend, werkt netjes en betrouwbaar. Alles snel geregeld. En hij is niet duur. Ik ben heel erg tevreden.