Rob, Elst
Dank voor deze waardering!
Reactie geplaatst 11 okt 2013Van Ede Glas
Dank voor deze waardering!
Reactie geplaatst 11 okt 2013Mooi cijfer voor een hoop zwaar werk !maakt veel goed,bedankt
Reactie geplaatst 11 okt 2013Wederom in de Noordoostpolder alwaar we ook steeds regelmatiger aan het werk zijn.Klanten vragen of dat wel lonend is.....Ja,we kunnen elke keer opnieuw klussen combineren waardoor de afstand niet berekend hoeft te worden. gewoon doen dus.dank!
Reactie geplaatst 22 sep 2013Direct deze hoge waardering erop zetten,daar doen we het voor!prettig voor u gewerkt.vriendelijk bedankt.
Reactie geplaatst 22 sep 2013Mooi cijfer voor klein klusje,was goed te combineren door perfecte samenwerking met deze klant!dank.
Reactie geplaatst 10 sep 2013Scherpe klus,was mogelijk door het combineren met ander werk in deze regio en de goede communicatie met deze klant,Dank!
Reactie geplaatst 1 sep 2013Ook de omgeving van Veenendaal wordt steeds regelmatiger ons werkterrein,bedankt voor deze fijne woorden!
Reactie geplaatst 1 sep 2013Het verlaagde btw tarief TOT MAART 2 begint te werken,GRIJP NU UW KANS isolatieglas was nog NOOIT zo prijsgunstig!!dank.
Reactie geplaatst 31 aug 2013weinig tekst, zeeer hoog cijfer,zelfde medewerkers 1 dag later.......graag voor u gewerkt!!dank namens de jongens [hadden net een standje gehad]
Reactie geplaatst 28 aug 2013Zeer objectieve referentie waar we blij mee zijn !Uw hoge waardering geeft aan dat mensen ook een slechte dag mogen hebben,graag voor u gewerkt en veel plezier met uw investering.dank.
Reactie geplaatst 28 aug 2013