Maayke, Dongen
Zuinig klusje in het mooie Brabant ! dank
Reactie geplaatst 9 dec 2013Van Ede Glas
Zuinig klusje in het mooie Brabant ! dank
Reactie geplaatst 9 dec 2013TOP waardering !! in een rijtuigie helemaal naar Vinkeveen....dank u vriendelijk!
Reactie geplaatst 4 dec 2013Warnsveld,dichtbij de ''parel van de achterhoek'' mooie omgeving en bijpassende waardering!! graag voor u gewerkt.
Reactie geplaatst 26 nov 2013onder de DOM,klein klusje........bedankt!!
Reactie geplaatst 25 nov 2013Ook de omgeving van HATTEM is steeds vaker ons ''normale'' werkgebied. vriendelijk dank voor uw hoge waardering!
Reactie geplaatst 21 nov 2013Ook ''om de hoek'' werken is weleens fijn,voor deze opdrachtgever nu al meermaals gewerkt,tevens bij een collega van mooie woorden helpen ons natuurlijk weer aan nieuwe opdrachten,en PERSOONLIJK contact is niet iets wat op internet niet mogelijk is?dat bewijst deze REFERENTIE !! [ook bedankt voor uw bemoedigende woorden ]
Reactie geplaatst 4 nov 2013Er gaat weinig BOVEN Zuid-Laren.....een eind weg,maar tevreden mensen maken de afstand kleiner,ook hier konden we in de combi tegen de SCHERPSTE prijs toch goed werken,DANK !
Reactie geplaatst 2 nov 2013GROTE zware klus voor onze medewerkers,maar het EINDRESULTAAT telt. 9,9 als cijfer!!! prima gedaan jongens !!
Reactie geplaatst 2 nov 2013Amstelveen was ook in de combinatie met andere kleine klussen in de buurt CONCUREREND te doen.hoge waardering ook !! TKS.
Reactie geplaatst 2 nov 2013krappe ze mooie waardering helpt dank!
Reactie geplaatst 18 okt 2013