Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

Beoordeeld op 10 mei 2010
    Stortbak wc spoelt niet krachtig
    Toppie vakman, snel & precies & betrouwbaar & goed uitgevoerd! Volgende keer zal ik je weer vragen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lutjebroek
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    cv-leidingen vervangen
    Deze vakman heeft echt verstand van cv leidingen,hij dacht mee hoe te doen en luisterd ook naar al mijn latere wensen. Gezellig vlot en flexibel zijn de sleutel woorden van deze vakman. Hij verdiend een dikke tien.
    Beoordeeld op 27 apr 2010
    Nieuwe koud, warm en afvoerleiding voor keukenblok
    We zijn erg tevreden met de uitvoering van de opdracht. Martin heeft goed en snel gewerkt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 22 apr 2010
    Nefit aquapower plus HRC30 cw6
    Goede vakman, betrouwbaar en komt afspraken na. Nette prijs. Heeft meteen wat klusjes aan het dak gedaan. Zou hem zeker weer inhuren voor iets.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 21 apr 2010
    Aftapkraan vervangen
    Een uitstekende ervaring. Correct nakomen van afspraken. Zeer redelijke prijs, zelfs nog extra werk uitgevoerd. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Krommenie
    Beoordeeld op 20 apr 2010
    Aanpassen leidingen in keuken nieuwbouw
    Klus is prima uitgevoerd door Klus Mart.
    Beoordeeld op 20 apr 2010
    Vervangen gaskachel + boiler door CV + radiatoren
    kwaliteit goed, snel klaar, betrouwbaar, scherpe prijs. geen omkijken naar gehad. erg tevreden.
    Beoordeeld op 15 apr 2010
    Afdoppen in de vloer van 3 radiatoren
    Martin heeft 3 radiatoren bij ons afgedopt in de grond. Keurig afgewerkt, netjes met de stofzuiger en handdoek erbij. Nette werker en hielp mij, als leek en vrouw, ook met dingetjes als kitten, badkamermeubel aansluiten enz. Erg betrouwbaar, over meerwerk van 3 extra uren zijn we een nette prijs overeengekomen. Na onze klus ging hij bij de buren verder...
    Beoordeeld op 5 apr 2010
    water aansluitingen op prachtig klassiek zeilschip
    Martin heeft complete leidingen systemen aan boord vervangen, soms op lastig bereikbare plekken.Vooral heel waardevol is dat hij met zeer bruikbare oplossingen kwam die de klus in kwaliteit en binnen het beschikbare tijdframe lieten vallen. Is zeer geschikte klusser en fijn in de omgang, kan ik altijd aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 17 mrt 2010
    Vervangen radiator
    Goede vakman, snel en betrouwbaar. Goed werk geleverd.