Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

Beoordeeld op 21 jun 2010
    monteren van een nieuwe radiator
    martin was een van de weinigen die niet gelijk een bieding deed, maar vroeg of hij mocht langskomen om de opdracht te bekijken. Buiten de prima verrichten werkzaamheden, heeft martin ook meegedacht met onze radiator, we hebben nu een mooie in kleur gespoten radiator. martin is buiten een prima loodgieter een man die heel netjes en doordacht te werk gaat en binnen de afgespoken tijd en prijs blijft. wij zijn blij dat er nog dit soort mensen bestaan.
    Beoordeeld op 20 jun 2010
    Geen waterdruk in de keuken
    Martin van Klusmart is een zeer ervaren professional. Hij heeft ons probleem (geen waterdruk in de keuken) snel en effectief opgelost! Wat 3 loodgieters voorheen niet was gelukt (de gehele keuken zou moeten worden afgebroken om bij het probleem te komen) kreeg Martin in wel geteld 2 uur voor elkaar. Gewoon een kwestie van logisch nadenken was zijn commentaar en dat heeft dus geresulteeerd in 2 blije mensen die weer naar hartelust gebruik kunnen maken van stromend water in de keuken en de vaatwassen die Martin eveneens had geïnstalleerd. Klusmart is echt een aanrader voor iedereen die een ervaren en bovenal betrouwbare loodgieter zoekt! Nogmaals bedankt Martin.
    Beoordeeld op 18 jun 2010
    Reparatie toilet, blijft doorlopen
    aardige man, goed werk geleverd en denkt mee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velsen-Zuid
    Beoordeeld op 13 jun 2010
    Nieuwe aansluiting
    Martin weet van aanpakken ! Hij is kundig en zit vol slimmigheidjes om de klus snel, goed en veilig ! voor je te klaren. Hij maakt duidelijke afspraken zodat je niet voor verrassingen komt te staan en bereid de klus tot in de nopjes voor. Dat scheelt weer tijd op de klusdag zelf. En dit alles voor een goeie prijs.
    Beoordeeld op 13 jun 2010
    Buitenkraan aanleggen, incl leiding kruipruimte
    Prima aangelegd allemaal. Is eerst komen kijken en heeft het in één ochted aangelegd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 12 jun 2010
    Buitenkraan plaatsen
    Martin is een prima vakman en bovendien een heel aardig persoon. Hij levert goed werk af en werkt netjes. Ik kan hem van harte aanbevelen.
    Beoordeeld op 27 mei 2010
    Lekkage waterleiding
    Met Klusmart een hele prettige ervaring gehad ,is zijn afspraken nagekomen zowel de tijdafspraken als de werkafspraak. Daarnaast is Martin een hele joviale man en prettig om mee samen te werken. Voor een eventuele volgende klus is hij zonder meer de juiste persoon.
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    Gasleiding vervangen tussen meterkast en schuur
    Martin heeft niet alleen de klus top uitgevoerd, maar was ook niet te beroerd om nog even naar mijn lekkende kraan te kijken, mijn tuin weer te betegelen en de koppeling van mijn hoofdkraan te controleren. Alleen moet ie even een zangleraar nemen :) Bedankt Martin!
    Beoordeeld op 19 mei 2010
    Hoge stortbak vervangen
    Martin heeft bij mij de stortbak van het toilet vervangen, tot grote tevredenheid. Hij kon op korte termijn komen en was exact op tijd. De klus heeft hij vakkundig en vlot gedaan met veel nazorg en hij heeft alles weer keurig achtergelaten. Ik ga hem zeker weer bellen als ik weer een klus in huis te doen heb!
    Beoordeeld op 10 mei 2010
    Eerlijke loodgieter gezocht voor diverse klussen i.v.m. verbouwing...
    Super vakman! Martin heeft na een zeer slechte ervaring met een vorige loodgieter het werk overgenomen. Complete leidingen en systemen vervangen in de badkamer, een nieuwe leiding naar de keuken toe gelegd en oude radiatoren vervangen. Ook heeft hij andere werkzaamheden (bv. cv inspectie) zeer efficiënt aangepakt. In alle opzichten heeft hij zijn werk professioneel uitgevoerd met een flexibele instelling ook binnen een soms wat lastig tijdframe. Vooral heel waardevol is dat hij altijd eerlijk heeft onderhandeld, met zeer nuttige oplossingen kwam en goed meedacht aan mogelijkheden voor de verbouwing- en dit alles ook nog voor een hele redelijke prijs! Ik ben erg tevreden en dankbaar. Deze vakman kan ik dus een ieder aanraden.