Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door gijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 jun 2014
    Verplaatsen keuken, cv en wasmachine
    Martin heeft bij mij de keukenaansluitingen verplaatst en de CV-ketel buiten in een kast opgehangen. Tevens heeft hij de wasmachine aansluiting verplaatst, nieuwe afvoer aangelegd en bestaande lekkages verholpen. Het was een klus met de nodige uitdagingen waarbij er altijd een goede oplossing gevonden werd voor gerezen problemen. Ondanks de extra kosten en tijd die hij er in gestoken heeft bleef de prijs op de offerte gehandhaafd. Ik ben uiterst tevreden met het gedane werk en de manier van handelen van TIB-Martin.
  • Review door Judith, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jun 2014
    Verleggen van de gas en waterleiding
    Martin is echt een vakman en super gezellig! Hij kwam meteen langs om te kijken en was oprecht gemotiveerd om het mooiste/beste/ veiligste resultaat te bereiken. Het bleek een lastigere klus dan het in eerste instantie leek maar Martin had dat van te voren al ingecalculeerd en zat daarom niet om materiaal verlegen. Ook heeft hij mij heel goed advies gegeven over hoe ik verder moest met het bouwen van mijn keuken. Het was de beste beslissing ooit om Martin deze klus te laten klaren!
  • Review door Manon, Alkmaar
    Beoordeeld op 16 jun 2014
    buitenkraan in de achtertuin
    Vandaag heeft Martin bij ons een buitenkraan geplaatst waar ik al zo lang van droomde. Over andere referenties is geen woord gelogen. Keurig op tijd met een zonnig humeur. Martin denkt mee, en leverd keurig werk. Na afloop alles ook weer keurig achtergelaten. Martin krijgt van mij twee dikke duimen omhoog en bel hem zeker voor een volgende klus.
  • Review door jeroen, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mei 2014
    iets mis met afvoer
    Martin is een leuke vent, verstaat zijn vak, is snel en betrouwbaar. Bovendien loopt hij "the extra mile' voor je. Echt een topper!
    Beoordeeld op 16 mei 2014
    geen warm water in een van mijn radiatoren
    Fast, reliable, experienced, and freindly! What more do you need?
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 11 mei 2014
    SPOED koud- en warmwaterleiding keukenkraanaansluiting lekken
    Zaterdagmiddag de opdracht gegeven, zondagochtend al voor de deur en uitstekend gemaakt. Aardige man, opdracht naar alle tevredenheid en snel uitgevoerd! Keurige BTW bon gekregen.
  • Review door niels, Volendam
    Beoordeeld op 10 mei 2014
    Kraan verplaatsen
    Opdracht zaterdag geplaatst, binnen 15 minuten een reactie met een goed prijs aanbod. Na acceptatie word ik gebeld met de vraag of het ook mogelijk was de volgende morgen te komen: 1e Paasdag! Wij vonden het prima dus martin stond 1e paasdag om 9 uur op de stoep. Klus snel geklaard (was een kleine klus) dus we zijn erg tevreden!
  • Review door gre, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 mei 2014
    Gas, waterleidingen, afvoer aanleggen
    Martin heeft samen met een andere vakman radiatoren verwijderd en de leidingen voor een nieuwe keuken aangelegd. Moeilijke klus was het dichtlassen van de hoofdleidingen. Hij kan dus lassen! Hij is flexibel, toen iets niet klopte is hij zondag komen kijken. Deze man werkt professioneel en kun je goed inzetten daar waar anderen afhaken of waar je hoort dat iets niet mogelijk is. Verder heeft deze vakman mooie ervaringsverhalen
  • Review door Bob, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 mei 2014
    Vervangen cv ketel
    Technisch Installatie Buro Martin heeft de klus uitzonderlijk goed en soepel geklaard. De ketel hangt goed en werkt geweldig. Daarnaast heeft hij zonder extra te rekenen een aantal aanvullende zaken geregeld. We zijn dik tevreden en Technisch Installatie Buro Martin is een aanrader.