Technisch Installatie buro Martin

Technisch Installatie buro Martin beoordelingen (312)

• Review door Dennis, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 aug 2014
    Aanpassen badkamer, Leidingen aanleggen en CV installatie
    TIB Martin heeft me fantastisch geholpen! Na de oproep op werkspot kwam Martin snel langs om de situatie te bekijken. Samen hebben we een oplossing bedacht die paste binnen mijn bestaande plannen en de volgende dag had ik een offerte binnen met een zeer goede prijs! TIB Martin werkt volgens afspraak en komt met goede en nette oplossingen. De klus was geklaard binnen de afgesproken tijd en alles werkt perfect. Ik heb de leidingen voor een nieuwe keuken laten leggen, een nieuwe CV laten plaatsen (en een moederhaard verwijderen) en de aansluitingen voor de nieuwe badkamer laten leggen. Snel kundig werk en net werk met een flinke dosis humor en gezelligheid!
  • Review door hanneke, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 aug 2014
    Voorbereiding: infrezen leidingen en muur evenwijdig maken
    Martin komt z'n afspraken na! Belde beide ochtenden op de afgesproken tijd aan, dacht mee bij de haalbaarheid van de klus die ik in m'n hoofd had. En voor wat betreft de elektra: daar had hij een kundige collega voor gevonden die dit kon verzorgen. Martin heeft ook z'n schema omgegooid om bij mij snel te kunnen beginnen. Een nieuwe mooie radiator had hij ook binnen een paar dagen voor me besteld en aangesloten. Bovendien heeft hij mijn technische kennis ook nog wat bijgespijkerd:) Kortom: kan Martin zeker aanraden!
  • Review door Ralph, Uithoorn
    Beoordeeld op 1 aug 2014
    Oude Designradiator vervangen door nieuwe
    Martin heeft top werk geleverd. Hij heeft onze verroeste designradiator snel en vakkundig vervangen. Hij dacht er zelfs aan om de oude ophanging te gebruiken zodat er geen nieuwe gaten in de tegels geboord hoefden te worden. Ook heeft hij meteen kosteloos de wastafel kraan vast gezet en 4 gaten in de muur gekit. Verder moest er een ventilatiekap worden vervangen. Deze was nergens te krijgen. Martin kwam hier vanochtend aan met drie verschillende modellen waar we uit konden kiezen. Ik zou hem zeker aanbevelen.
  • Review door Angelique, Amsterdam
    Beoordeeld op 31 jul 2014
    Verplaatsing combiketel
    Martin en zoon hebben prima werk geleverd bij verplaatsen combiketel, plaatsen van buitenkraan, verleggen leidingwerk, etc. Snelle offerte, schoon/netjes gewerkt, meedenken met de klant, op tijd, alles zeer naar wens, goede na-service. Dik tevreden.
  • Review door timmermans, Stompetoren
    Beoordeeld op 16 jul 2014
    2 buitenkranen aanleggen
    Martin is fantastisch. Een specialist die van een praatje houd. Voordat hij met de offerte kwam, is hij eerst langs geweest om goed te kijken en te bespreken met mij wat er moest gebeuren. De offerte was erg netjes en hij mocht een week later de klus uitvoeren. Er waren nogal wat obstakels, zeker met de wastafel waar eigenlijk te weinig ruimte voor was. Hij heeft alles netjes in overleg gedaan en voor alle obstakels een perfecte weg gevonden. De klus bevatte 2 buitenkranen plaatsen inclusief leidingwerk, 1 binnen kraan plaatsen en een wastafel met 2 led kranen plaatsen incl leidingwerk. Al het puin nam hij netjes mee en hij liet het keurig netjes achter. hij geeft tevens garantie@!!! Helemaal top dus. Volgend jaar mag hij terugkomen voor de sauna :)
  • Review door Kitty, Purmerend
    Beoordeeld op 8 jul 2014
    Buitenkraan vervangen
    Martin heeft mij zeer vlot en uitstekend geholpen. Niets dan lof. Een uiterst betrouwbare vakman die ik voor een volgende klus zo weer zou vragen.
  • Review door Michiel, Westzaan
    Beoordeeld op 8 jul 2014
    2 buitenkranen, 2 t-splitsingen en 3 keer 40 cm boren
    TIB Martin is snel, duidelijk, op tijd, verstaat zijn vak en houdt zich aan de afspraak! Is bij mij gratis langs gekomen voor inspectie van een klus en heeft deze binnen de redelijke tijd gedaan. Ik ben zeer tevreden en bel hem volgende keer weer! Michiel
  • Review door A.C., Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jul 2014
    Aanleg buitenkraan voor tuin
    Gezellige kerel, die weet wat hij doet. Komt op tijd en had de klus snel rond. Had voor de prijs ook mooie spullen meegenomen om te installeren dus erg tevreden over het resultaat.
  • Review door Bart, Amstelveen
    Beoordeeld op 3 jul 2014
    Leidingen verleggen en frezen + aanleggen wasbakaansluiting
    Martin reageerde snel op mijn advertentie en is toen direct langsgekomen om te kijken en een prijsindicatie te geven. Precies op de afgesproken tijd, zondagochtend vroeg, heeft ie mij goed geholpen met het verplaatsen en invrezen van de waterleidingen in de badkamer. Martin is een gezellige, sociale man die je non-stop klus-tips geeft om de klus nog beter af te maken. Een echte mee-denker en ik kan 'm iedereen aanraden!