Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

• Review door Niels, Geertruidenberg
    Beoordeeld op 20 okt 2020
    Stucen: 100 m2 wanden
    Het was heel fijn samenwerken met Emil. Hij en zijn team denken vooral mee in oplossingen wat wij als heel fijn hebben ervaren. Extra werk is geen enkel probleem. Ook wanneer er flexibiliteit wordt gevraagd in de planning denkt hij mee. De mannen zijn heel erg aardig en werken netjes. Alle afspraken zijn nagekomen. Ze spreken niet super Nederlands, maar we komen er communicatief toch telkens wel uit en doen ze wat ik van ze vraag of zelfs extra. Emil is zeker aan te raden
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 13 okt 2020
    Stucen: 300 m2 wanden
    Reageert snel, is vriendelijk. Lieten wel aardig wat rommel achter. Bij het verven van de muren kwam ik wel de nodige onregelmatigheden tegen in het stucwerk.
  • Review door Thomas, Haarlem
    Beoordeeld op 13 okt 2020
    Stucen: 110 m2 wanden
    Emil heeft ons huis weer prachtig strak gemaakt. In 1 dag hebben ze 140m muur gestuct waarbij een hoop lastige kleine muurtjes zaten. Ook hebben ze keurig eeb aantal gipsplaten gezet op plekken waar niet gestuct kon worden zodat dit wel mogelijke werd.
  • Review door Eveline, Rijen
    Beoordeeld op 6 okt 2020
    Stucen: 90 m2 wanden; 45 m2 plafonds
    Emil en zijn mannen werken echt snel en goed In 1 dag 160 'm gedaan en alles opgeruimd We nemen hem weer voor de volgende klus Hij is echt een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wateringen
    Beoordeeld op 2 okt 2020
    Stucen: 150 m2 wanden
    190m² in een dag gedaan, top werk! Emil en zijn mannen hebben fantastisch werk geleverd. Voor volgend stucwerk zullen we de mannen weer bellen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 26 sep 2020
    Stucen: 110 m2 wanden; 7 m2 plafonds
    Alles helemaal top. Super tevreden over resultaat.
  • Review door Thomas
    Beoordeeld op 12 sep 2020

Stucen

Emil en zijn team zijn professioneel, goed, aardig.. alles mooi recht, lachen en goede muziek. Prijs heel keurig. 100% aanrader!
    (Bewerkt op 15 sep 2020)
    Beoordeeld op 7 sep 2020

Ongelofelijk snel, kwalitatief en betaalbaar

Emil en zijn mannen hebben bij ons maar liefst 200m2 op een dag gestuced. De mannen zijn vriendelijk en beleefd. Wij waren ongelofelijk verbaasd. Het werk was ontzettend netjes, strak en vlot uitgevoerd. Absolute aanrader!
    (Bewerkt op 8 sep 2020)
    Beoordeeld op 26 aug 2020

Heel de woning als nieuw

Emil en zijn collega's zijn vakkundig en snel. Ik zou ze zeker nog een keer bellen als ik iets glad en strak wil hebben.
    Beoordeeld op 26 aug 2020

Heel het huis als nieuw

Emil en zijn collega's zijn erg vakkundig & snel. Ik zou zeker aan raden!