Stucadoor Emil

Stucadoor Emil beoordelingen (134)

Beoordeeld op 3 jun 2026
    Stucwerk binnen: 15 m² wanden; Gang
    Stukadoor Emiel is supersnel. Was de eerste die reageerde en kon meteen een afspraak met hem inplannen. Komt op de afgesproken tijd en levert uitstekend stucwerk af! Aanrader!!!
  • Review door yonatan Weldemichail, Vlaardingen
    Beoordeeld op 23 mei 2026
    Stucwerk binnen: 15 m² wanden; 5 m² plafonds; Keuken
    Oplossingsgericht! Ik had namelijk een moeilijk stukje om te stuken. Hij heeft het voor elkaar gekregen. Netjes afgeplakt zodat m’n vloer niet beschadigd raakt. Nogmaals bedankt en tot de volgende.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 23 apr 2026

Goedemiddag met stukadoor emil, ik ben niet bij uw huis geweest. Ik heb u gebeld om te vragen wanneer ik kan langskomen? En u zei: ik bel je wel later. Daarna heeft u deze review achtergelaten, met 1 ster. Ik vraag me af waarom. Ik heb geen werkzaamheden bij u uitgevoerd. Zou u de review willen verwijderen?

Reactie aangepast 23 apr 2026
  • Review door Daniel, Spijkenisse
    Beoordeeld op 12 apr 2026
    Stucwerk binnen: 80 m² wanden; 30 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang
    Hij was langs gekomen en dezelfde week kon hij nog beginnen. De afgesproken tijd was hij aanwezig zeer vriendelijke mensen. Hun werk kwaliteit is zeer goed netjes en strak afgeleverd.
  • Review door Peter, Roelofarendsveen
    Beoordeeld op 7 apr 2026
    Stucwerk binnen: 50 m² wanden; Woonkamer, Gang
    Emil,en zijn team heeft de klus netjes en snel uitgevoerd,de woonkamer is weer helemaal strak, komt op tijd, komt afspraken na, en voor een scherpe prijs, ik zou Emil en zijn team aanbevelen.
  • Review door Jaap, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 apr 2026
    Stucwerk binnen: 30 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkame...
    Emil en zijn team waren toppers. Fijne gasten, snel gewerkt, goede communicatie en het was geen hele eenvoudige stuc klus bij mij met een heel slecht plafond, maar de mannen hebben het werk perfect afgeleverd!