Nederlandse Vloeren Centrale

Nederlandse Vloeren Centrale beoordelingen (399)

• Review door Cora, Monnickendam
    Beoordeeld op 1 dec 2020
    Vloeren: 78 m2; Vloer schuren; Massief parket
    Voor de tweede keer gebruik gemaakt van NVC (ivm andere woning) en weer naar volle tevredenheid. Duidelijke communicatie wat te verwachten. Goede adviezen over de kleur, de behandeling, de afwerking en daarna dagelijks onderhoud.  Alle afspraken zijn nagekomen. Eigenlijk heb ik geen minpunten. Als ik dan toch een kleinigheid moet noemen is het iets sneller reageren op de mail. Maar verder ben ik dik tevreden. Ik raad dit bedrijf zeer aan.
  • Review door Mo, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 8 mei 2020
    Vloeren: 45 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Begin februari is onze jatoba houten vloer geschuurd + geolied, maar dit was niet goed gedaan. Na één telefoontje en foto's van de vloer werd dit direct bevestigd. De olie heeft helaas niet goed gereageerd op het hout. We hebben direct een nieuwe afspraak gemaakt. De vloer is vervolgens opnieuw geschuurd en in de lak gezet. Netjes afgehandeld en het resultaat is prachtig! Zeker een aanrader om de Nederlandse Vloeren Centrale in te schakelen!
  • Review door Margriet, Vleuten
    Beoordeeld op 14 jan 2020
    Vloeren: 30 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Vakmannen over de vloer gehad, het is prachtig geworden! Afspraak was snel gemaakt, alles nagekomen volgens duidelijke prijsafspraken en op tijd. Mannen waren vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Aanrader!
  • Review door Nuria, Rhoon
    Beoordeeld op 11 dec 2019
    Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Hout
    Al ruim van te voren hebben wij een afspraak ingepland met Ab. Zelfs tot de dag voordat de klus zou beginnen hebben we nog contact gehad om paar dingen te wijzigen en waren hier heel flexibel in. De dag zelf besproken wat er gedaan moest worden. Ik was gaan werken en ik kreeg netjes telefoontjes en fotos of alles nog steeds naar wens was. Vloer ziet er prachtig uit. Aangezien wij niet thuis waren werden we netjes voordat ze klaar waren gebeld om nog een rondje te doen voordat ze gingen lakken. We konden makkelijk en zonder gedoe gewoon pinnen wat zowieso super fijn is. De dag erna Ab een appje gestuurd omdat de radiator was gaan lekken en of we de vlek eruit konden krijgen, hij heeft gelijk gebeld en zelfs toen hele goede tips gekregen hoe en wat. Ik raad ze zeker aan. Voor prijs/kwaliteit en de goede service die ze bieden. Ab bedankt!!
  • Review door Marco, De Meern
    Beoordeeld op 3 dec 2019
    Vloeren: 45 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    Zonder Ab was de vloer in eerste instantie matig gedaan. Ab is vervolgens komen kijken en is erachter gekomen dat de vloer enkelvoudig gerookt was. Na het herkennen ervan hebben Ab & Sylvester de vloer volledig opnieuw gedaan en er een geweldige mooie vloer van gemaakt. Het mooie is dat ze zelf ook zo trots waren op het eindresultaat. Over 10 jaar bel ik ze zeker weer.