MK Montage

MK Montage beoordelingen (124)

• Review door Seline, Meppel
    Beoordeeld op 9 jul 2012
    nieuwe boeihoek
    Prima! Goed bereikbaar en houdt zich aan afspraken. Klus goed uitgevoerd. Prijs-kwaliteit prima.
  • Review door monique, Nieuweroord
    Beoordeeld op 16 apr 2012
    watertoevoer en riolering maken in garage
    Zeer goede communicatie. Mark kwam zelf met ideeën en de opdracht is netjes uitgevoerd. Zeer tevreden !!
  • Review door Jan, Emmen
    Beoordeeld op 6 apr 2012
    Aan- en afvoer tbv vaatwasser
    Stipt op tijd en opdracht uitgevoerd volgens gemaakte afspraken. Niets op aan te merken. Eerste afspraak moest wel verzet worden maar dat kan gebeuren.
  • Review door Jan, Meppel
    Beoordeeld op 10 mrt 2012
    Vervangen van CV verdeler
    Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd. Enige vertraging door verkeerde leveringen van onderdelen, maar desondanks goed uitgevoerd binnen de afgesproken prijs. Kortom,een tevreden klant.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmen
    Beoordeeld op 1 mrt 2012
    water in de schuur
    Het euvel bleek - gelukkig - niet te zijn wat ik dacht dat het was. Mark heeft gezocht wat de woorzaak was en het vakkundig verholpen. Ik ben erg blij met de manier waarop hij gewerkt heeft en zal een volgende keer beslist weer een beroep op hem doen
    (Bewerkt op 20 mrt 2012)

was gelukkig voor meneer niet de waterleiding in de schuur die gesprongen was maar een scheur in de afvoer van de hemelwater.

Reactie geplaatst 20 mrt 2012
  • Review door Paul van Merkesteijn, Emmen
    Beoordeeld op 23 feb 2012
    Lekkage douchecabine verhelpen
    Onze ervaring met Dhr. Kruithof is ons zeer goed bevallen. Hij is zeer punctueel en bekwaam in zijn vak. Hij werkt netjes en efficiënt en ruim daarna alles netjes op. Wij kunnen dan ook iedereen MK Montage van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 20 jan 2012
    Goede kitter gezocht
    Mark kwam keurig op tijd. Had voor die tijd foto's gevraagd via de mail om de kleur kit goed af te stemmen. De oude kit is keurig verwijderd en er is weer een nieuwe aangebracht. Vakkundig en plezierige vakman!
  • Review door Laurens, Hoogeveen
    Beoordeeld op 18 sep 2011
    Douche verplaatsen en bad plaatsen
    Super vakman! Goed werk geleverd, alles netjes afgewerkt! hij komt met goede ideeën en oplossingen. Mijn complimenten, zeer tevreden!!!