MK Montage

MK Montage beoordelingen (124)

• Review door jan, Zwolle
    Beoordeeld op 2 sep 2013
    douchehoek kitten
    de douche is netjes gekit en we zijn helemaal tevreden
  • Review door Bas, Emmen
    Beoordeeld op 30 aug 2013
    Plaatsen extra radiator
    - Vlotte en correct benadering - Cf. afspraak geoffreerd en uitgevoerd. - Vakman
  • Review door FJ, Borger
    Beoordeeld op 14 aug 2013
    Toilet verniuewen
    Op de bus staat geschreven "Bouwen en Vertrouwen" en dat klopt tot in het detail. Mark heeft voor ons het toilet verbouwd geheel volgens afspraak. Mark denkt mee en komt met goede ideeën. Wat Mark heeft geleverd is "TOPKwaliteit" en bezit bovendien ook nog de nodige humor.
    (Bewerkt op 15 aug 2013)

Beste Fam. Krijger, voor mij was het ook een aangename klus om uit te voeren. Alles liep vlotjes behalve het glas voor de toiletraam. Ik wil komende week de ruit komen vervangen evenals het houtrot behandelen bij jullie. vriendelijke groet, MKmontage M.Kruithof

Reactie geplaatst 15 aug 2013
  • Review door André, Emmen
    Beoordeeld op 8 aug 2013
    Plaatsen radiator
    Een aangename verrassing om via Werkspot.nl je klus aan te besteden en dan ook zeer snel een reactie te mogen ontvangen om de aangeboden klus tot uitvoer te brengen. We zijn zeer content met de gemaakte afspraak en de uitvoering hiervan. Een aanrader om je klus door deze vakman te laten doen.
    (Bewerkt op 15 aug 2013)

Beste fam. dekker, het was voor ons ook een leuke klus om te doen. ik hoop dat u tevreden bent over het resultaat. maar gezien het cijfer kan ik daar wel vanuit gaan. vriendelijke groet, MKmontage M.Kruithof

Reactie geplaatst 15 aug 2013
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Coevorden
    Beoordeeld op 27 jul 2013
    keuken betegelen
    Eerst een kennismakingsgesprek gehad. De uit te voeren werkzaamheden beoordeeld en en advies gegeven. Deze voorbereidingen werden door ons op prijs gesteld. Tegels in de keuken geplaatst, 's morgens lijmen, in de namiddag voegen en de volgende dag afkitten. Dus alles fijn snel klaar waardoor we niet onnodig lang in de rommel zaten. Bij het afkitten een klein stukje vergeten (jammer)
    (Bewerkt op 2 aug 2013)

Beste Fam. Maatkamp, dank u voor het plaatsen van een referentie. Het stukje vergeten kitwerk kom ik van de week alsnog doen. vriendelijke groet, Mkmontage M.Kruithof

Reactie geplaatst 2 aug 2013
  • Review door edith, Coevorden
    Beoordeeld op 19 jan 2013
    heteluchtverwarming plaatsen
    heeft nieuwe kachels geplaatst.en een gat dichtgemetseld.Dit alles naar tevredenheid! service is prima komt als je mailt of belt.super.nog bedankt..
  • Review door M., Emmen
    Beoordeeld op 14 jan 2013
    wastafels en kranen vervangen
    De hele klus (van plaatsing op Werkspot tot de uitvoering) was snel achter de rug. Alle afspraken werden nagekomen, onverwachte probleempjes werden in overleg naar volle tevredenheid opgelost. Mark maakt een relaxte indruk maar wil duidelijk goed resultaat leveren.
    (Bewerkt op 16 jan 2013)

Wij vonden het ook een leuke klus om te doen. En inderdaad soms kom je kleine problemen tegen maar ook daar is weer een oplossing voor. Ik kom binnenkort de kitnaden vervangen in de douchehoek. vriendelijke groet, MKmontage M.Kruithof

Reactie geplaatst 16 jan 2013
  • Review door Herre, Slagharen
    Beoordeeld op 9 sep 2012
    Toilet opnieuw aansluiten
    Was een prettig contact en hij kon ook al zeer snel ter plaatse zijn. Hij heeft verder in zeer snelle tijd de zaak geregeld en duidelijke adviezen afgegeven. Uiteindelijk geconcludeerd dat het euvel door iets anders werd veroorzaakt. Sneu, maar wel duidelijk nu. Lang verhaal kort. Geen problemen en een beste vent!