MHB

MHB beoordelingen (130)

• Review door Bart, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    Eenmalig kunstgras leggen en tuin onkruidvrij maken
    Gehele tuin onder handen laten nemen: onkruid afgraven, tegels leggen, kunstgras aan laten leggen. Flexibel, hard werkend, geen gezeur. Komt afspraken goed na. Aanrader!
  • Review door Sara, Malden
    Beoordeeld op 26 jul 2012
    Struik
    Perfecte uitvoering van onze klus! Snel, zorgvuldig en alles netjes achtergelaten!
  • Review door Harold, Arnhem
    Beoordeeld op 21 jul 2012
    Trampoline ingraven diameter 270cm
    Trampoline gat gegraven . Prima uitgevoerd en heel netjes te werk gegaan! Aanrader!
  • Review door J.G.M., Steenbergen
    Beoordeeld op 6 jun 2012
    Coniferen rooien en afvoeren
    Correct, snel en binnen budget en tijd uitgevoerd. Omgeving schoon opgeleverd. Prima werk geleverd
  • Review door Walter, Oisterwijk
    Beoordeeld op 17 mei 2012
    Uitgraven twee tuinen (15 cm lager maken)
    Uitgraven twee tuinen. Is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Beetje pech met accu en de smalle steeg, maar verder prima afgehandeld en is zijn afspraken prima nagekomen. Heeft nu een nieuwe opdracht van ons gekregen.
  • Review door W., Kerkdriel
    Beoordeeld op 19 mei 2011
    materiaal afvoeren/egaliseren/graszoden leggen
    Goede ervaringen met MHB. Het begin kwam wat moeizaam tot stand. Klus uitgesteld totdat vakman wat meer tijd had. Kwam zelf met goede tips en heeft het werk voortreffelijk uitgevoerd. Al met al een knap stukje werk voor een goede prijs.
  • Review door Richard, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 27 okt 2010
    Coniferen haag 19m rooien en afvoeren
    Snel gewerkt voor een prima prijs. Circa 75 coniferen in een aantal uren verwijderd en afgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Malden
    Beoordeeld op 29 jul 2010
    Tuindeur plaatsen
    Op maandag gebeld, dinsdag komen kijken, donderdag de poort geplaatst! Voor een scherpe prijs, en omdat er ver in de hoek van de tuin van mijn nieuwe huis een vijver zat, heeft hij zonder extra kosten deze even dochtgegooid ivm een rondlopende peuter van net 3. Kortom: zéér tevreden, voor andere tuinklussen zal ik hem zeker bellen.