MHB

MHB beoordelingen (130)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 29 feb 2016
    Terras maken van ongeveer 6 x 2 m
    Uitstekend! Is de tweede klus die deze vakman voor ons tot volle trevenheid heeft geklaard. Goed afspraken mee te maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beers
    Beoordeeld op 29 jun 2015
    Buitenriolering opengraven/dichten
    Fijne man waar je duidelijke afspraken mee kan maken. Reageert direct en houdt zich aan de afspraak. Denkt mee aan een praktische oplossing. Harde werker voor een goede prijs! Zeker een aanrader voor werkspotters! Maximale gun-factor
  • Review door ka, Mook
    Beoordeeld op 24 mei 2015
    rooien en snoeien van verwilderde tuin en afvoeren
    zonder meer n moeilijke klus met zo'n hoogwerker in n achtertuin n tiental stevige bomen eruit halen .. duidelijk vanaf het begin over prijs en tijd en flexibel in de keuze tot hoever .. zware klus goed geklaard en alles afgevoerd .. n aanrader om n hoop meer licht en ruimte in je tuin te creëren
    Beoordeeld op 17 mei 2015
    Rond gat graven voor inground trampoline
    Helemaal top! Goed uitgevoerd en mooi afgewerkt. We zijn er heel blij mee. Graag tot een volgende keer!
    Beoordeeld op 20 apr 2015
    Taxus haag verwijderen
    wij zijn zeer tevreden over het verwijderen van een veertig jaar oude taxushaag plus afvoer en het afgraven van oud gazon en leveren en opbrengen van zwarte grond.
    Beoordeeld op 16 apr 2015
    Afvoeren zand en stenen + ingraven electra kabels
    Top! Hij heeft keurig gewerkt. Alles volgens afspraak. Hij is eerst komen kijken en had toen een goede inschatting gemaakt van het werk. Ik ben erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Molenhoek
    Beoordeeld op 8 mrt 2015