M.M.Vloeren

M.M.Vloeren beoordelingen (190)

Beoordeeld op 5 jan 2020
    Plinten plaatsen: 2 kamers; Hoge plinten
    M.M. Voeren communiceert helder, is flexibel, geeft goed advies en levert kwaliteit. Onze plinten zitten mooi strak langs de muur.
  • Review door Noemi, Utrecht
    Beoordeeld op 16 dec 2019
    Vloeren: 50 m2; Vloer schuren; Massief parket
    Mooi werk, was snel klaar! Fatih was erg flexibel, en geeft goede tips voor het onderhoud van de vloer.
  • Review door Martin, Haarlem
    Beoordeeld op 2 dec 2019
    Vloeren: 56 m2; Vloer lakken; Lamelparket
    Prettig contact, zeer duidelijk en professioneel. Gaf goed advies hoe we onze klus het beste aan konden pakken. Onze vloer ziet er weer als nieuw uit, zeer blij mee!

Super bedankt voor gastvrijheid en het opdracht en de mooie review! Geniet ervan! Groetjes👍😄👌

Reactie geplaatst 2 dec 2019
  • Review door Rosaria , Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 20 nov 2019
    Vloeren: 40 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Eikenhouten vloerdelen
    Fatih is echt een topper. Heel blij dat Fatih ons heeft geholpen met de eikenvloer in ons nieuwe huis. Wij hebben een oud huis en de vloer was er slecht aan toe. Fatih heeft de vloer nieuw leven in geblazen. Hij heeft onze vloer prachtig geschuurd en in de olie gezet. Het is echt heel mooi geworden. Wij zijn Fatih heel dankbaar. Hij is vriendelijk, behulpzaam en heel secuur. Een echte vakman. Een professional. Wij raden Fatih zeker aan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bennekom
    Beoordeeld op 18 nov 2019
    Vloeren: 46 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Lamelparket
    De gemaakte afspraken (planning, type lak, plinten etc) zijn allemaal nagekomen. - Fatih Kurt heeft ons goed advies gegeven en het werk zorgvuldig, schoon en tijdig uitgevoerd. -Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en hopen er vele jaren van te genieten.
  • Review door Rukiye, Utrecht
    Beoordeeld op 18 nov 2019
    Vloeren: 35 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Massief parket
    De vloer is geschuurd en geolied zoals afgesproken. Het ziet er heel mooi, gaaf en schoon uit. Communicatie met Fatih ging gemakkelijk en hij is snel en makkelijk te bereiken. Zeker een aanrader!
  • Review door Evert-Jan, Maartensdijk
    Beoordeeld op 17 nov 2019
    Vloeren: 47 m2; Vloer schuren, Vloer lakken; Lamelparket
    - Gemaakte afspraken goed nagekomen. - Uitstekend advies gegeven. - Perfecte samenwerking. -Zeer tevreden over het eindresultaat. -Positief punt: Een week na oplevering een telefoontje of alles naar wens is. Kort om M.M.Vloeren beveel ik aan!
    Beoordeeld op 14 nov 2019
    Plinten plaatsen: 4 kamers; In overleg
    De hoge/lage plinten zijn zorgvuldig geplaatst, alles volgens afspraak.
  • Review door Mart Jan, Gouda
    Beoordeeld op 31 okt 2019
    Plinten plaatsen: 7 kamers; Hoge plinten
    Super vriendelijke man, die mee denkt, overlegt en duidelijk communiceert. Daarnaast prachtig werk levert. Hele huis voorzien van prachtige plinten. Aanrader!!!!!!