M.M.Vloeren

M.M.Vloeren beoordelingen (190)

• Review door Tjitske, Utrecht
    Beoordeeld op 22 apr 2017
    Hoge plinten plaatsen 89m2
    De mannen van M M Vloeren hebben erg goed werk geleverd. Ze zouden het werk over 2 dagen verspreiden, maar zijn uiteindelijk doorgegaan tot het 's avonds af was, erg fijn. Daarnaast dachten ze goed mee en hadden ze goede adviezen.
  • Review door Alex, Utrecht
    Beoordeeld op 22 apr 2017
    Plaatsen hoge plinten bg
    Plinten zijn kundig en snel geplaatst. Fatih en collega zijn harde werkers en hebben het netjes afgewerkt. De werkruimte is netjes schoongemaakt. Heel fijn mannen! Bedankt voor jullie goede werk.
  • Review door Tineke, Den Haag
    Beoordeeld op 10 apr 2017
    Plinten plaatsen in nieuwbouwwoning
    Zeer tevreden. Konden snel komen en hebben de plinten snel en prima geplaatst.
  • Review door Minke, Nijmegen
    Beoordeeld op 9 apr 2017
    Hoogglans MDF plinten plaatsen en afkitten
    Deze mannen hebben hoge MDF plinten bij ons geplaatst. Zij zijn flexibel en waren bereid vroeg te beginnen en langer door te gaan indien nodig. Verder hebben ze goed werk afgeleverd en zij communiceerden goed met ons. Daarnaast dachten ze met ons mee en gaven ze ons veel adviezen. Ik raad M.M. Vloeren zeker aan. Tot de volgende keer mannen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 6 apr 2017
    Schade aan laminaat in slaapkamer na lekkage.
    Uitstekende ervaring. Goed advies gekregen. Was niet te beroerd om tot in de avond door te werken! En prima resultaat. Aanrader!
  • Review door Atwil, Hollandsche Rading
    Beoordeeld op 2 apr 2017
    Laminaat leggen
    Vandaag (zondag!) hebben Fatih en Zafer een prachtige klus geklaard: 48 m2 laminaat+ondervloer+plinten, etc liggen er perfect in. Zij nemen de klant serieus, adviseren eerlijk en gaan voor het perfecte eindresultaat. Geweldig gedaan jongens; complimenten voor jullie inzet, vakmanschap en snelheid van werken. Ik beveel jullie 100% aan bij mensen die verzekerd willen zijn van een prachtig resultaat tegen een goede prijs.
  • Review door aranka, Utrecht
    Beoordeeld op 20 mrt 2017
    ZATERDAG 18/3: Leggen laminaatvloer slaapkamer 2.90x2.90m incl isol...
    Faith reageerde snel op de opdracht, en alle communicatie met hem was zeer helder. En het belangrijkste: zijn werk was uitstekend! Strak gelegd laminaat, goed advies, erg behulpzaam en betrouwbaar. Faith dacht erg goed mee met de situatie, en zette telkens net dat extra stapje om nog beter werk af te kunnen leveren. Ook werkte hij nauwkeurig en heeft hij alles netjes opgeruimd.
  • Review door Louana Manikus
    Beoordeeld op 5 mrt 2017

Vloer schuren en lakken plus mdf plinten plaatsen

Een enthousiast en meedenkend vloerspecialist! Hij heeft een prachtige vloer opgeleverd. Werkt zeer netjes en nauwkeurig. Zeker een aanrader!
  • Review door Dhr:Wesselo
    Beoordeeld op 26 feb 2017

Laminaat leggen en hoge plinten plaatsen

Zaterdag 25 februari 2017 heeft M.M.vloeren in ons nieuwe huis het laminaat gelegd en plinten geplaatst deze heren hebben zo hard gewerkt en een knap stukje vakwerk afgeleverd zodat wij meer dan tevreden zijn wij raden iedereen die een laminaatvloer wil gaan leggen dat te laten doen door M.M.vloeren bedacht heren voor de goede service.