M.M.Vloeren

M.M.Vloeren beoordelingen (190)

• Review door Sanne, Velserbroek
    Beoordeeld op 5 sep 2018
    Plinten plaatsen
    Vorige week gekomen om plinten te plaatsen. Echt super netjes gedaan. Mijn laminaat vloer hadden we zelf gelegd, maar helaas te strak gelegd, waardoor er plekken krom trokken. Ook dit is vakkundig verholpen. Al hield ik wel even mijn hart vast. Zeker toen hij zei dat het eigen verantwoording was als het mis zou gaan, maar gelukkig is alles goed gegaan. Inloop mat is geplaatst en stootrand boven aan de trap. Zeer tevreden. De prijs vond ik uiteindelijk wel tegenvallen, maar ik weet niet zo goed wat “normaal” is.
  • Review door Awara, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jul 2018
    Parketschuren en polijsten 30 m2
    Deze jongeman is van alle klusjesmannen die bij over de vloer zijn gekomen, in totaal 9, veruit de beste! Hij is eerlijk, denkt met je mee, gaat altijd voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding en levert de beste kwaliteit. Daarnaast zorgt hij ook voor rust en vertrouwen die hij meer dan waar maakt. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Edgar, Ridderkerk
    Beoordeeld op 24 jul 2018
    Plinten plaatsen
    Klus op werkspot gezet om in ons nieuwbouw appartement alle plinten te plaatsen,M.M. Vloeren reageerde als enige, waarschijnlijk hadden andere geen zin in een appartement op 7 hoog( teveel gesleep met spullen) En gelukkig maar, hadden geen betere en fijnere vakman over de vloer kunnen krijgen, perfect werk afgeleverd. Kon op kort termijn, en ging pas weg nadat hij alles schoon had achter gelaten en we beide tevreden over de gedane arbeid waren. Zou bijna zeggen; te lage prijs voor gedane arbeid :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijdrecht
    Beoordeeld op 24 jul 2018
    plintjes leggen
    Snel afspraak gemaakt, eerlijk aardige en transparant, prijs als afgesproken van te voren en snel geleverd ! 5 sterren waard.
  • Review door Ilona, Uithoorn
    Beoordeeld op 20 jul 2018
    houten vloer schuren
    Vooraf steeds goed telefonisch contact gehad en contact via de app. Goede adviezen gekregen, er werd fijn met ons meegedacht en overlegd en het zijn leuke aardige mensen. Op de dag zelf ging alles zoals afgesproken en er is heel netjes gedaan. Het werk is echt prachtig uitgevoerd en helemaal naar onze wens. Wij zijn heel blij met onze keuze en raden MM zeker aan.
  • Review door Maurits, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 16 jul 2018
    Plinten plaatsen door gehele woonkamer en hal +/- 30 mtr
    Zeer tevreden! Snel duidelijke afspraken gemaakt. Klus is ook snel en zeer vakkundig uitgevoerd. Werkomgeving erg netjes achtergelaten.
  • Review door Ilona, Volendam
    Beoordeeld op 10 jul 2018
    Vloerplinten monteren
    Super!! Ik had snel iemand nodig die onze plinten kwam, plaatste zaterdag onze klus op Werkspot en hij kwam op maandag de plinten plaatsen. Super snel en super netjes. Erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 28 jun 2018
    Vloer schuren en oliën, woonkamer, cumaru, 60 m2
    Fatih en z'n team hebben onze hardhouten vloer in een dag tijd weer als nieuw gemaakt. Binnen een paar uur nadat we de order op Werkspot hadden geplaatst hadden we zo'n 8 offertes binnen, waaruit we M.M. Vloeren hebben gekozen op basis van de reviews en de foto's. Het contact verliep vervolgens vlot en erg prettig en alle wensen zijn in detail doorgesproken. Alle afspraken werden netjes nagekomen en het werk is zeer professioneel uitgevoerd. We hebben een Cumaru vloer (de hardste houtsoort die er is) maar dat was geen enkel probleem. Aan het eind van de dag zag de vloer er weer prachtig uit en was alles keurig opgeruimd. M.M. Vloeren is niet de goedkoopste, maar levert een geweldig resultaat en is z'n geld meer dan waard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 28 jun 2018
    plinten plaatsen
    Vriendelijke en vakkundige man. Heeft de plinten keurig netjes geplaatst. Werkt schoon en weet waar hij het over heeft. Denkt mee om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien.
  • Review door Jane, Hilversum
    Beoordeeld op 22 jun 2018
    Schuren houten vloer
    Zeer goede ervaring qua communicatie en kwaliteit advies en werk. De prijs was hoger dan een vergelijkbare opdracht die we vorig jaar hadden laten doen.