M.M.Vloeren

M.M.Vloeren beoordelingen (190)

• Review door Freek, Utrecht
    Beoordeeld op 30 dec 2018
    Houten vloer schuren en in de olie zetten
    Kurt is een echte vakman. Met kwalitatief zeer goede apparatuur. Hij was enorm flexibel bij het maken van een afspraak. Tussen alle drukte door zelfs op zondag bij ons gekomen. Daarnaast is kurt heel fijn in de omgang. Hij komt zijn afspraken na. We zouden hem voor het behandelen van vloeren zeker aanraden.
  • Review door Lerna, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 dec 2018
    Plinten plaatsen
    Geen negatief punt om te vermelden. Top werk
    Beoordeeld op 15 dec 2018
    Plinten plaatsen
    Kurt heeft bij mij plinten geplaatst. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Kurt is een vakman!
  • Review door Nitin, Rotterdam
    Beoordeeld op 11 dec 2018
    Plint plaatsen 53m
    Faith did the plint work in our house. He did an excellent job. He was on time, knew his job well, would ask for our opinion but also advice us whenever required. He was also very nice and friendly to speak to. We are happy with his work. Would definitely call him again for next job.
  • Review door Franciska, Zeist
    Beoordeeld op 4 dec 2018
    Oliën van massieve eiken nieuwe vloer. Eenlaags systeem
    Fatih van M.M.vloeren is vakkundig en heeft op zeer korte termijn na aanvraag mijn vloer in de olie gezet en plinten gemonteerd. Verder gaf Fatih goed advies over de kleur van de vloer en nam hij de tijd om de klus goed uit te voeren. Al met al zeer tevreden over het eindresultaat.
  • Review door F.N., Dordrecht
    Beoordeeld op 1 dec 2018
    Plinten plaatsen
    Plinten fraai geplaatst door Fatih Kurt. Geweldige kerel die wij in ons geval een sleutel hebben gegeven, zodat hij de plinten kon plaatsen in ons nieuwe appartement en wij ons met de verhuizing konden bezighouden. Hij was ook niet te beroerd om een pakje tijdens zijn werkzaamheden aan te pakken. Wij kunnen hem dan ook van harte bij iedereen aanbevelen. Aansluitend enkele foto's:
  • Review door Alex, Utrecht
    Beoordeeld op 30 nov 2018
    Plinten (clipplint) plaatsen 20m2
    M.M. Vloeren heeft professioneel werk afgeleverd, communicatie vooraf, tijdens en achteraf was duidelijk. Plinten netjes geplaatst, tijd voor genomen en advies over andere dingen gegeven. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groenekan
    Beoordeeld op 29 nov 2018
    Eikenvloer licht afschuren en oliën en plinten 10 cm hoog plaatsen
    Wij hebben onze eiken vloer door M.M.Vloeren laten schuren, oliën met white wash en het zetten van witte hoge plinten! Het resultaat mag er wezen!! We zijn er erg blij mee! Groetjes
  • Review door R, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 22 nov 2018
    Plinten plaatsen 60 meter
    M.M. vloeren heeft prima werk opgeleverd. Wij hebben een combinatie van hoge en lage plinten laten leggen. We kwam al snel in contact met Fatih en hebben gelijk een afspraak kunnen inplannen. Hij kwam zoals afgesproken op tijd en begon gelijk aan de klus. Fatih beschikt over professionele apparatuur, maar vooral over een juiste instelling. Fatih is prettig in de omgang, je kan duidelijk afspraken met het maken en denkt goed mee. Het is heel fijn om te zien dat Fatih zelf ook erg kritisch is op zijn eigen werk. Zijn geordende werkmethode is erg fijn en netjes. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het was heel fijn dat het zo snel en goed is gedaan door Fatih.

Beste klant , Bedankt voor het opdracht en gastvrijheid , Veel plezier er mee.😉

Reactie geplaatst 22 nov 2018
  • Review door Nienke, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 nov 2018
    Hoge plinten plaatsen
    Wij hebben hoge witte plinten laten plaatsen door M.M.vloeren omdat we het zelf toch niet aandurfden. Prettige afstemming en duidelijke afspraken over de prijs van te voren. De opdracht kon super snel uitgevoerd worden en we zijn enorm blij met het resultaat! Hij heeft ook direct de mat bij ons gedaan. Erg mooi afgewerkt! We raden M.M.vloeren zeker aan.