O.b.v. een goed intakegesprek hebben wij onze wensen en ideeën kenbaar gemaakt. Wij wilden in ieder geval een vlonderterras en via een derde partij een tuinoverkapping. Donny heeft hier goed naar geluisterd en zijn ervaring en goede vragen ingebracht. Hieruit is uiteindelijk een prachtig tuinontwerp ontstaan die op papier goed eruitzag. Wij hebben hem ook de vrijheid gegeven om de beplanting en het belichtingsplan te bepalen.
We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Donny heeft een uitstekend resultaat opgeleverd voor een naar onze mening een goede prijs/kwaliteit verhouding. De tuin ziet er goed uit, de combinatie aan planten, groen en bestrating maakt de tuin levend en het licht 's avonds verlicht de tuin erg mooi.
Donny is nog jong maar volwassen in het leveren van kwaliteit, flexibiliteit, goede expertise (o.a. kennis van de ondergrond) en klantgerichte service. Tevens werkte hij goed samen met de partij die de tuinoverkapping plaatste.
De beste manier om de kwaliteit te beoordelen is de reacties van onze familie en vrienden, zeker nu in de zomer de planten in de bloei staan en er leven is in de tuin: erg positief en enthousiast!