Donny Vos Tuinen

Donny Vos Tuinen beoordelingen (27)

Beoordeeld op 19 mrt 2018
  • Review door Sanne, Den Haag
    Beoordeeld op 6 okt 2017
    Boom toppen
    Helemaal prima, afspraak maken duurde heel even maar aardige jongens, goed en net werk, volgende keer weer.
  • Review door Wendy, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 2 jun 2017
    aanleg tuin
    Donny heeft onze tuin prachtig aangelegd. Zeer prettig in omgang en werkt met bezieling en passie. We zijn erg blij en raden Donny zeker aan!
  • Review door Rudi, Maasland
    Beoordeeld op 28 mei 2017
    Ontwerp en inrichting achtertuin
    Voor het ontwerp en aanleg van onze voor- en achtertuin zijn wij in zee gegaan met Donny. Het gevoel dat Donny gaf door zijn wijze van communiceren en advisering, tezamen met de redelijke prijs die hij offreerde maakte onze keuze om voor Donny te gaan eenvoudig. Hier hebben wij geen spijt van. De klus werd volgens afspraak uitgevoerd, met 3 man waren ze in 3 lange dagen met hard werk klaar. Omdat we de tuin deels zelf leeg hebben gehaald, ging er nog iets van de prijs af. Het resultaat mag er wezen. Zie ook de foto's (op de foto's is nog wel wat zand van het invegen te zien). Met het mooie weer van de afgelopen tijd, kunnen we optimaal van de tuin genieten. Wij raden Donny aan iedereen aan.
  • Review door Koen, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 mrt 2017
    Tuin afgraven/egaliseren en afvoeren zand en zand inbrengen +/- 80m2
    Echt een topper! Eigenlijk wilde we alleen het graafwerk laten uitvoeren, maar door t enthousiasme en de goede prijs hebben we Donny de hele opdracht gegund! En daar hebben we zeker geen spijt van. Vakmanschap, meedenkend en respect voor budget.
  • Review door beerepoot, Den Haag
    Beoordeeld op 13 mrt 2017
    tuinontwerp / aanleg
    Dit bedrijf pakt zaken voortvarend op en denkt mee met de klant. Hij is goed telefonisch bereikbaar en komt met eigen ideeën voor de tuin vanuit zijn kennis en ervaring. Onze tuin heeft hij snel omgetoverd tot een mooi eind resultaat. Donny werkt prettig en conform afspraken. Tenslotte doet hij er nog kleine zaken als meerwerk gratis bij! Echt een aanrader!!
  • Review door Yuri, De Lier
    Beoordeeld op 28 feb 2017
    Tuin afgraven
    Donny kwam eerst even alles opnemen, na een datum geprikt te hebben kwam Donny om het werk uit te voeren. Binnen no-time was de klus geklaard en hadden wij weer een mooie achtertuin. Uitermate tevreden dus, volgende keer bellen we Donny weer.
  • Review door Peter, Spijkenisse
    Beoordeeld op 6 jan 2017
    Betonfundering voor tuinhuis
    Donny heeft keurig werk afgeleverd en alles volgens afspraak in orde gemaakt. Bedankt Donny!
  • Review door Zico, Den Haag
    Beoordeeld op 23 nov 2016
    Tuinontwerp hoekwoning
    Zeer kundige hovenier die ook goed heeft meegedacht met het ontwerp. Behalve dat hij goede tips had qua vormgeving en beplanting heeft hij ons ook uitstekend geholpen met de inkoop van materialen. Last but not least is het eindresultaat zeer geslaagd en sluit erg goed aan bij de stijl van ons huis.