Brinkman Betimmeringen

Brinkman Betimmeringen beoordelingen (32)

Beoordeeld op 4 apr 2018
    Binnendeur Vervangen
    Zeker aan te raden!
  • Review door Cynthia, Papendrecht
    Beoordeeld op 17 feb 2018
    Haard inbouwen in tv meubel
    Lennart heeft voor ons een tv meubel met ingebouwde haard gemaakt. Ook heeft hij goed geadviseerd bij het ontwerp en de materialen. Super Mooi resultaat voor een goed prijs! Echt nauwkeurig en mooi afgewerkt! Erg blij mee :)
  • Review door Henk, Dordrecht
    Beoordeeld op 25 jan 2018
  • Review door Erwin, Dordrecht
    Beoordeeld op 18 dec 2017
    TV Meubel maken
    Uitstekende ervaring met Lennart. Na een eerste contact is hij langs geweest om onze tekening voor een nieuw tv-meubel te bespreken. Vervolgens denkt hij mee en geeft hij tussentijds aan wat ev. anders / beter kan. Ook plaatsen van het meubel ging soepel en vlot. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat, dus ik zou Lennart zeker aanraden!
  • Review door Fred, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 8 nov 2017
    MDF keukenbank
    Direct,een mooie scherpe prijs voor het uit te voeren werk. Voorzien van foto's van gelijke meubels. Via de mail eea afgestemd, snelle en correcte levering. Nog even voorzien van een kleurtje en dan kunnen we de bank in gebruik nemen. Mochten wij in de toekomst andere meubels nodig hebben dan zonder twijfel schakelen wij opnieuw Lennart in.
    (Bewerkt op 26 nov 2017)
  • Review door Ineke, Dordrecht
    Beoordeeld op 28 mrt 2017
    7 binnendeuren kopen en plaatsen.
    Lennart Brinkman heeft bij ons de binnen en buitendeuren vervangen. Dit is prima gegaan. Ik ben erg tevreden over het werk. Een man waar je van op aan kunt. Hou hem zeker in gedachten voor nog eventuele volgende klussen.
  • Review door Bas, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 24 jan 2017
    2 nieuwe deuren plaatsen in nieuwe kozijnen (stomp)
    Lennart was op tijd, heeft de deuren snel en vakkundig geplaatst. Ruimde zijn eigen rommel op. ik zal hem zeker nog eens vragen. De deuren hangen geweldig, dank je wel!!
  • Review door Theo, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 23 dec 2016
    Plaatsen van 4 binnendeuren
    Deuren zijn geplaatst. Zeer netjes gewerkt en ook alles netjes opgeruimd. Voor een volgende klus ga ik Lennart zeker weer benaderen . Helemaal top.
  • Review door F. Bakker
    Beoordeeld op 6 dec 2016

Afhangen binnendeuren en kasten front gemaakt en geplaatst.

Lennart heeft bij ons de binnendeuren afgehangen en een deur gemaakt voor een inbouwkast. Heeft het werk goed uitgevoerd, ruimt zijn rommel op en komt zijn afspraken na. Denkt ook mee over oplossingen bij een deur als deze geen standaard maat heeft.