Brinkman Betimmeringen

Brinkman Betimmeringen beoordelingen (32)

• Review door Li wang, Schiedam
    Beoordeeld op 26 mrt 2022
    Binnendeuren: 3 deuren; Reguliere deur
    Lennart heeft op basis van mijn foto's en telefonisch contact over de opdracht een prijsindicatie afgegeven. De werkzaamheden zijn keurig netjes uitgevoerd, Lennart is echt heel kundig in wat hij doet en levert kwaliteit werk af voor een goede prijs (prijs kwam overeen met de prijsindicatie wat hij eerder had afgegeven). Bij een volgende klus bel ik Lennart direct weer!
  • Review door Thimo
    Beoordeeld op 22 mrt 2022

Kledingkast, garderobekast en waskast

Lennart heeft snel op ons verzoek gereageerd om een kledingkast, garderobekast en waskast op maat te laten maken. Meteen bij het eerste kennismakingsgesprek was het gevoel erg goed. Lennart luistert heel goed naar je wensen en hij werkt heel zorgvuldig. Een echte vakman met een duidelijk plan. Bij de kledingkast wilden we graag dat de deuren een klassieke uitstraling kregen en we hebben daar ook een voorbeeldfoto van laten zien. Lennart heeft de kast van de foto exact nagemaakt en het is prachtig geworden! Hij werkt erg netjes. De garderobekast was echt maatwerk (onder een bestaande trap in de nis van de trappenkast). Hij heeft het ter plaatse op maat gezaagd en het resultaat is idem super. Communicatie verloopt vlekkeloos en Lennart komt zijn afspraken keurig na. Ook levert hij prijs/kwalitatief perfect werk af. Snelheid (binnen een paar weken zijn de kasten gezet na de opdracht te hebben gegeven) is ook super. Al met al, Lennart is een echte vakman en aan te raden voor elke klus waar je een maatwerk oplossing zoekt! Groet, Thimo Breda
    (Bewerkt op 23 mrt 2022)
  • Review door Klant van Brinkman Betimmeringen
    Beoordeeld op 27 jan 2022

Deuren plaatsen

Goede en snelle communicatie, 6 deuren heel netjes gemonteerd. Top service
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 13 dec 2018
    Buitendeur en 7 binnendeuren inhangen en voorzien van deurklinken
    Via werkspot heb ik mijn klus geplaatst voor het inhangen van een voordeur en 7 binnendeuren. Daar kwamen nog extra timmerwerkzaamheden bij. Meerdere reacties ontvangen op de klus; Lennart reageerde snel en correct met duidelijke antwoorden en eerlijke prijzen. Niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste maar wel met de beste indruk. Dat heeft hij ook waargemaakt. Hij denkt goed mee en laat zien dat hij zijn werk goed verstaat, een vriendelijke, maar vooral professionele vakman die duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt. Een echte aanrader. Lennart, nogmaals dank voor je inzet!
  • Review door Suzanne, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 25 apr 2018
    schuifwandkast op maat
    Wij zijn super tevreden! Het contact verliep soepel en snel. En onze schuifwandkast is snel en keurig geplaatst. Erg blij mee! Een aanrader.