Bewust Boomverzorging

Bewust Boomverzorging beoordelingen (56)

Beoordeeld op 27 aug 2016
    snoeien van laurier boom in achtertuin
    Roel heeft een uit de kluiten gewassen laurier in onze achtertuin grondig gesnoeid. Offerte vooraf duidelijk en goed geprijsd, communicatie prettig en snel. Snoei afval volledig opgeruimd, tuin erg netjes achtergelaten. Volgend jaar mag Roel weer komen!
  • Review door Lisa, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jun 2016
    Snoeien kamperfoelie en planten klimroos
    Snelle en prettige samenwerking! Roël was heel vlot en heeft ons super geholpen!
  • Review door Ewoud, Maarssen
    Beoordeeld op 10 jun 2016
    Omgevallen pruimenboom - herstel of verwijderen
    Roël Joles heb ik ingeschakeld om een omgewaaide pruimenboom te verwijderen. Hij is nog niet zo lang geleden met een eigen bedrijf gestart en heeft ruime ervaring met bomen. Na een snelle reactie op mijn aanvraag en een goede prijs ben ik met hem in zee gegaan. Keurig op tijd verscheen hij met de juiste spullen, heeft de klus in korte tijd geklaard en daarbij nog wat adviezen gegeven over enkele bomen waar ik een vraagteken bij had. En ik ben nu de trotse bezitter van factuurnummer 0001, wat later ongetwijfeld een verzamelstuk zal blijken te zijn
  • Review door Kimberly de Roode
    Beoordeeld op 3 jun 2016

Kappen van een Esdoorn in de achtertuin.

Onze boom in de achtertuin blokkeerde het zeldzame zonnetje. Via een collega heb ik de tip gekregen Roël te benaderen. Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van Roël! Hij is vriendelijk, betrouwbaar en een echte vakman. Nu kunnen we deze zomer weer genieten in de tuin, dank je wel Roël!
  • Review door Bastiaan Bijl
    Beoordeeld op 3 jun 2016

De Linde in de achtertuin gesnoeid.

Goede ervaring! Professionele aanpak en materieel. Zat binnen de korste keren in de top van de boom en kon ons goed advies geven over hoe de boom te snoeien. Aanrader!