Bewust Boomverzorging

Bewust Boomverzorging beoordelingen (56)

• Review door M., Culemborg
    Beoordeeld op 11 mei 2017
    2 bomen snoeien
    Wij hadden 2 bomen te snoeien, we zijn heel tevreden! Er is snel en netjes gewerkt en ook voor een goede prijs! Zeker een aanrader.
  • Review door Pim, Loosdrecht
    Beoordeeld op 15 apr 2017
    Snoeien van 4 Linden
    Uistekend. Klus viel wat tegen en was meer werk maar hebben dit perfect uitgevoerd. Echte vakmannen en zal ze zker weer uitnodigen.
  • Review door Willem-Jochem, Utrecht
    Beoordeeld op 9 apr 2017
    Snoeien Bomen/Haag
    Uitstekend werk voor een zeer redelijke prijs. Aanrader.
  • Review door Bob, Bilthoven
    Beoordeeld op 24 mrt 2017
    klimplanten uit bomen verwijderen
    Vakkundig werk geleverd, efficiënt gewerkt, goede prijs, vriendelijke mensen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Loosdrecht
    Beoordeeld op 15 mrt 2017
    Het snoeien/rooien en afvoeren van struiken in overwoekerde voor- e...
    Roël heeft me geweldig uit de brand geholpen. Eigenlijk kon hij niet, maar met wat inspanning van zijn kant is het toch gelukt op zeer korte termijn de werkzaamheden tot tevredenheid uit te voeren. Een dikke voldoende!
  • Review door Nick, Ede
    Beoordeeld op 6 dec 2016
    kappen van een ES
    Zeer correcte vaklui, die weten waar ze mee bezig zijn. Prijsbewust, op tijd en zorgvuldig bij het opruimen van al het afval. Gaan in toekomst zeker nog meer bomen voor mij snoeien en/of kappen.
  • Review door Steven, Amstelveen
    Beoordeeld op 6 dec 2016
    kappen van een aantal bomen
    De opdracht is in alle opzichten prettig verlopen. Duidelijk in afspraken, snel tot plan gekomen, prettig contact, werk verliep volgens plan en problemen die zich voordeden onderweg werden vlot opgelost
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 21 nov 2016
    Kappen dode boom achtertuin
    Ik ben zeer tevreden over Bewust Boomverzorging. De boom die moest worden gekapt stond op een lastig te benaderen plek en er moest rekening worden gehouden met 2 schuren. Bewust Boomverzorging heeft het karwei snel en vakkundig geklaard tegen een schappelijke prijs en op korte termijn. Als extra service, werd ter plekke nog een dode tak verwijderd. Ook de communicatie met Bewust Boomverzorging verliep soepel en vlot. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen en zou ze volgende keer opnieuw inhuren!