Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (535)

• Review door Mariska, Hilversum
    Beoordeeld op 29 feb 2012
    Behangen van de woonkamer en Slaapkamer
    Deskundige behanger die nauwkeurig zijn werk uitvoerd. Was binnen no-time klaar! TOP!!
  • Review door Eric, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 feb 2012
    Foto behang ophangen
    Een paar steek woorden: Op tijd, vriendelijk, snel klaar, perfect resultaat, eerlijke prijs. Ik huur en zo weer in. Perfect, Bedankt Rudi.

Bedankt,ik heb het met plezier voor je gedaan' Rudy

Reactie geplaatst 26 feb 2012
  • Review door Marcel, Den Haag
    Beoordeeld op 12 feb 2012
    14 rollen behangen
    Rudi bedankt voor het behangen van de woonkamer van mijn ouders. Het ziet er keurig netjes uit. Mocht er in de toekomst nog een keer een kamer behangen moeten worden dan zullen we zeker jou de klus laten uitvoeren. Aanrader...
    Beoordeeld op 10 feb 2012
    behangen kiinderkamer
    Het was weer n genoegen om te ervaren dat er nog heuze vaklieden zijn. Niet alleen in geleverde werk maar ook in afspraken, snelheid en advies. Super tevreden en dus de maximaal aan te geven waardering. Thx,
  • Review door Gritty, Utrecht
    Beoordeeld op 8 feb 2012
    behangen woonkamer
    Rudi kwam van te voren kijken en kwam met goede aanwijzingen voor het verwijderen van het behang. Hij kwam zelf met het voorstel om extra onderbehang te gebruiken, wat hij ook nog eens gratis aanleverde. Op enkele kleine hoekjes na, zit alles er strak op (tenminste zo strak als kan in een huis uit 1910). Ik was zeer tevreden. Het was leuk thuiskomen in een behangen woonkamer. Het was ook fijn dat hij een week eerder kon komen dan in eerste instantie was afgesproken. Verder was het een vriendelijke man, wat ik helaas niet van alle gecontacteerde behangers kon zeggen (bert de behanger!). Kortom: ik zou absoluut voor een volgende klus weer voor hem kiezen!
    Beoordeeld op 30 jan 2012
    Opnieuw behangen trapgang
    Aardige, hardwerkende Hagenees. Weet van aanpakken. Heeft binnen een paar uur een compleet trappenhuis behangen. Bij de lichtpunten en stopcontacten was het resultaat niet altijd even strak (werd zichtbaar toen ik de afdekplaatjes er weer op zette.
  • Review door venetien, Noordwijk
    Beoordeeld op 29 jan 2012
    behangverwijderen en behangen
    Aardige man die Rudi. De opdracht was huiskamer, slaapkamer, hal behang afstomen en opnieuw behangen. De overeengekomen prijs was 450,-, maar omdat niet al het oude behang verwijderd hoefde te worden volgens Rudi, paste hij de prijs aan en deed de klus voor 300,-. En heeft het toilet er ook nog even bij behangen. Het resultaat is goed. Eerlijke en snelle vakman.
    Beoordeeld op 28 jan 2012
    Twee dakvlakken
    Goede service! Rudi van den Berg had onze zolderkamer heel vlot en netjes behangen. Helaas bleek het glasvliesbehang te krimpen en los te laten van de kunststof platen waar ze op zaten. Van den Berg is toen teruggekomen en heeft het gratis opnieuw gedaan, en de helft van de kosten voor het nieuw behang betaald. Chapeau.
  • Review door Michel, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 20 jan 2012
    Slaapkamertje behangen
    Snel en goed. Behang zit er netjes op.
  • Review door Mark, Vleuten
    Beoordeeld op 3 jan 2012
    Behangen twee wanden
    Rudi heeft bij ons de slaapkamers van de kinderen behangen. Alle werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd en ontzettend snel. Een echte vakman, een aanrader.