Behangspecialist Rudi van den Berg

Behangspecialist Rudi van den Berg beoordelingen (535)

• Review door Ton, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 mei 2012
    1 wand kinderkamer behangen
    Rudi was snel met een offerte. Kregen hem ook snel aan de telefoon voor het maken van een afspraak. Dit kon op korte termijn. Al met al voldoende redenen met Rudi 'in zee' te gaan. Vandaag kwam Rudi op de afgesproken tijd bij ons thuis. Resultaat is 100% naar wens, en binnen de afgesproken tijd. Helemaal blij mee!

Graag gedaan,heb met veel plezier met jullie gewerkt,succes ermee verder

Reactie geplaatst 15 mei 2012
  • Review door stam, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 6 mei 2012
    Behangwerk
    Het werk is zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Aan de manier van werken, is duidelijk te merken, dat dit een bedrijf is met veel ervaring, en zeer betrouwbaar is. Voor een volgende klus, zal ik zeker weer gebruik maken van Rudi van den Berg.
    Beoordeeld op 30 apr 2012
    Behangen appartement A'dam-N
    Een volledige nieuwbouw seniorenwoning door 1 man, Rudi, in minder dan 2 dagen behangen. Het ziet er allemaal strak en netjes uit. Het is een vakman, welke wij graag aanbevelen.
    Beoordeeld op 26 apr 2012
    Eén wand in slaapkamer behangen
    Eenvoudige opdracht, maar perfect uitgevoerd!
  • Review door Evelien, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 apr 2012
    behangen van 1 muur met decoratief behang
    Mijn ervaring met Rudi was erg goed; erg aardige man, die eerst langs kwam om te kijken wat er precies moest gebeuren zodat er achteraf geen 'verrassingen' om de hoek komen kijken. Hij heeft binnen anderhalf uur 2 muren behangen en het ziet er echt perfect uit; geen losse hoekjes, het decoratieve behang sluit naadloos aan; kortom ik ben heel erg tevreden over Rudi en zijn werk!

Dank je voor de mooie woorden en het mooie cijfer,ik heb het met plezier gedaan.Rudy

Reactie geplaatst 19 apr 2012
  • Review door Miranda, Lopik
    Beoordeeld op 28 mrt 2012
    huiskamer behangen
    Een hele dikke 10 en een pluim voor Rudy's vakmanschap!! Een hardwerkende en gezellige man die met recht specialist is in behangen. Ik had een wandje met moeilijk te behangen vliesbehang,(zie foto met taupe behang), het ging tijdens het drogen kieren vertonen en liet hier en daar los, na dit aan Rudy gemeld te hebben is hij dit keurig komen oplossen, hij wilde het behang ook vergoeden, maar dit vond ik niet nodig. Ik heb al vele oh' s en ah' s gehoord en de vraag wie het zo netjes heeft behangen bij mij. Het volgende behangproject (gang en 2 slaapkamers)heb ik al besproken met Rudy. Tot de volgende keer Rudy!! Voor wie een goede behanger zoekt, niet verder kijken, bel Rudy van den Berg!!

Bedankt voor het mooie cijfer,heb het met plezier gedaan en we zien elkaar binnenkort voor de rest van je huis,tot dan. Rudy

Reactie geplaatst 28 mrt 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorhout
    Beoordeeld op 19 mrt 2012
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 5 mrt 2012
    3 stroken patroon behangen
    Prima werk door Rudi. Harde werker en no-nonsens.
    Beoordeeld op 4 mrt 2012
    behangen van alle wanden excl badk
    Een erg prettige man om zaken mee te doen. Denkt fijn mee, ook om zo zuinig mogelijk te werken zodat er behang terug gebracht kan worden. Resultaat is strak en erg netjes. De hoekjes die loslaten komt niet door ondeskundigheid maar door nieuwbouw, die komt Rudy dan ook nog plakken op afspraak, goed service.