Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Robert, Ugchelen
    Beoordeeld op 3 okt 2015
    Opnieuw straten oprit
    Super ervaring. Binnen de planning, afspraken afgerond. Flexibel als we toch weer wat anders bedachten, en ze kwamen met ideeën en oplossingen. I.p.v. de oprit de hele tuin rondom het huis maar meteen laten voorzien van nieuwe bestrating. Super tevreden.
  • Review door Patrick, Deventer
    Beoordeeld op 24 sep 2015
    oprit aanleggen
    Wij kunnen John en zijn mensen bij iedereen aanbevelen. Vooral door het lezen van de eerdere reviews hebben we gekozen voor dit bedrijf, en hier zijn we zeer blij mee. Erg fijn in omgang, denken met de kleinste dingen mee en stoppen niet eerder dan dat wij tevreden waren. In ons geval ging het om het laten bestraten van ongeveer 75m2 . Door een flinke tegenslag kon er de eerste dag niet veel gedaan worden, maar dit werd perfect opgelost. De 2e dag is er hard doorgewerkt zodat het werk alsnog binnen de vooraf gestelde termijn van 2 dagen af was. Eind goed al goed dus voor ons. Zeker aan te bevelen dus, en wij vertellen dit ook zeer door aan anderen!
  • Review door H., Leusden
    Beoordeeld op 5 aug 2015
    Tegelen 11 x 5 m
    Prima vaklui. Houden zich aan de afspraak en doen nergens moeilijk over. Hebben de tegels conform afspraak keurig gelegd. Ik kan deze vaklui iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 aug 2015
    Wilverband bestrating leggen 46 m2
    Erg netjes gelegd en eerlijk advies gekregen. Flexibel in het maken van de afspraak en oplevering conform afgegeven planning.
    (Bewerkt op 17 apr 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuiderwoude
    Beoordeeld op 12 jul 2015
    Bestrating onlangs ge-egaliseerde tuin
    Prima team om mee te werken, zij komen hun afspraken na, perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Fatsoenlijke mensen die hard doorwerken. Door hun creative meedenken is het terras van 130 m2 veel mooier geworden dan wij aanvankelijk gedacht en verwacht hadden. We hebben ze nu ook gevraagd om graszoden te komen leggen. Wij hebben niets aan te merken op dit topteam!
  • Review door Charl, Swifterbant
    Beoordeeld op 29 mei 2015
    ophogen en leggen bestrating
    Het inplannen van de afspraak heeft wat tijd gekost door de regen, maar afgezien van dat hebben ze uitstekend werk geleverd in korte tijd tegen een zeer vriendelijke prijs. Zo goed zelfs dat de buren ze ook meteen hebben ingehuurd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 21 mei 2015
    Herbestraten van voortuin en oprit. Opp 70m2
    Gewerkt volgens afspraak. In twee dagen is 85m2 cobblestones verwijderd, zand gestort, en opnieuw in motief teruggelegd. Het ziet er weer prima uit. Wij zijn tevreden.
  • Review door Arnoud, Houten
    Beoordeeld op 20 apr 2015
    Bestraten terrassen in achtertuin
    Ik ben zeer tevreden. De reviews geven een goed beeld van John en zijn mensen. Ze werken snel, netjes, conform afspraak, en geven ook nog eens goed advies. Kortom, zeer positief!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 10 apr 2015
    Bestrating tuin
    Doen hun werk snel en met plezier. Daar waar opdrachtgever opmerkingen had over het resultaat van het werk, werd direct gereageerd om het naar tevredenheid op te lossen.