Allround Multidienst van Bennekom

Allround Multidienst van Bennekom beoordelingen (148)

• Review door Reitze, Ede
    Beoordeeld op 30 mrt 2015
    Bestrating van de voor/achtertuin + achtertuin buitenkraan putje
    van Bennekom, zijn vakmensen die weten wat ze doen. Ze hebben mij geadviseerd met het verloop in de tuin dit hebben ze netjes opgelost door een drain en een bijhorende put te monteren. De bestrating hebben ze netjes gelegd en later nog een keer afgetrild (met rubberen onderkant) waardoor alles netjes vlak is gemaakt. Mijn complimenten voor deze harde werkers, zelfs tijdens de regen werken ze netjes en hard door! Van Bennekom, zou ik zeker aanraden!
  • Review door Paul, IJsselmuiden
    Beoordeeld op 12 mrt 2015
    herstraten oprit en achtertuin
    150 m2 herstraat met 15m2 sierwerk. Uitstekend werk geleverd, secure vaklieden, prettig in contact, meedenkers. Prima ploeg !
  • Review door Klant van Allround Multidienst van Bennekom
    Beoordeeld op 19 dec 2014

uitgraven achtertuin plus voortuin 600m2 ..afvoeren zwarte grond ..inbrengen witzand ..aanbrengen 600m2 oude waaltjes in waaierverband ..meer werk maken van trap van natuursteen blokken

perfect uitgevoerd kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben
  • Review door Wesley, Loenen
    Beoordeeld op 18 dec 2014
    voortuin bestraten 50 m2
    De ervaring en vakmanschap van van bennekom blinkt in alles uit. een aanrader voor iedereen die een klus geklaard moeten hebben.
  • Review door M., Putten
    Beoordeeld op 14 okt 2014
    Bestraten oprit
    De mannen van Allround Multidienst van Bennekom kunnen we iedereen aanraden! Zeer vriendelijk, denken goed mee, nemen zelf initiatief tot overleg, voeren de opdracht perfect en binnen korte tijd uit, flexibel. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ze echt kan aanraden. Onze oprit ligt er keurig bij, stenen zitten er strak in. We zijn erg blij met het resultaat!
  • Review door Wesley, Apeldoorn
    Beoordeeld op 1 okt 2014
    Bestraten voortuin en pad naast huis
    Wederom weer netjes werk geleverd! Hartstikke tevreden ermee.
  • Review door Gerjan, Aalten
    Beoordeeld op 14 aug 2014
    tegels wildverband
    Snelle werkers, goed overleg ook terplekke. Sneller klaar dan we zelf gedacht hadden. Zeker een aanrader.
  • Review door Jeroen Jansen, Deventer
    Beoordeeld op 26 mei 2014
    65m2 oprit bestraten in Deventer
    Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Netjes afgewerkt en goed meegedacht.
  • Review door Sidney, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 mei 2014
    85 m2 kaseilles voor en achtertuin
    Zeer tevreden over het geleverde werk. Goede prijs/kwaliteit. Aardige mannen. verstand van zaken. Waren op korte termijn beschikbaat.